Ono sve što znaš o meni - Mirjana Bobić Mojsilović | Knjige | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Mirjana Bobić Mojsilović

Ono sve što znaš o meni


Mirjana Bobić Mojsilović se sa prolećnom knjigom vratila u velikom stilu!


Proleće je idealno za otpočinjanje nečega. U svim životnim segmentima. Baš u takvim trenucima uvek nas razgali činjenica da na suncu i uz omiljeni napitak uživamo u knjigama i dobrim pričama. Mirjana Bobić Mojsilović nas je oduševila novim romanom koji nije ni nalik na njene prethodne. U pitanju je delo Ono sve što znaš o meni.

Da li se sećate srpske Brižit Bardo? Devojke koja je sve radila za ljubav i u ime ljubavi? Lepotice dana, odnosno glavne junakinje knjige Tvoj anđeo čuvar, još jednog Mirinog bestselera koju bi svaka pripadnica nežnijeg pola trebalo da pročita. Najnovija, upravo iz stanovišta četiri odrasle žene govori o strahovima, nadanjima, neracionalnim potezima i inspiraciji koja se pronalazi u najskrivenijim kuloarima duše.

Knjiga ‘Ono sve što znaš o meni’ započinje Nađinim pripovedanjem. O jednoj glumici koja voli život, uživa u istom, živeći za daske koje život znače, ali plašeći se da govori o ljubavi koja joj je obeležila snove. Nađa Štajner zajedno sa Unom, Jelenom i Anom odlučuje da iskoristi sve lepote svoje profesije i zaputi se na jedno neobično putovanje. Ono je obeleženo preispitivanjem ranije donesenih odluka i strepnji koje će izgovoriti naglas. Pisanje ove knjige je, između ostalog, inspirisano pesmom velikog Arsena Dedića, a čitanjem ovih stranica ćete ubrzo shvatiti i zašto.

„U stvari, ja sam jedna od onih za koje važi samo jedna jedina ljubav u životu. Ono od čega panično bežite, stigne vas. Strah je kao senka. Uvek ide za vama. Jedino noću, poverujete da ste se oslobodili…“

Sve knjige Mirjane Bobić Mojsilović, a uključujući i ovu možete kupiti direktno u knjižarama Laguna ili kroz nekoliko klikova na njihovom sajtu. Takođe, sa karticom Kluba čitalaca ovog izdavača ostvarujete pravo na brojne pogodnosti, odnosno popuste koji se uvećavaju iz meseca u mesec.

Da li vas je Nađina priča nadahnula da svoje životne postupke i uspomene ponovo preispitate? Ili prosto da uživate u momentima koji su vam dati? Javite nam utiske nakon čitanja knjige ‘Ono sve što znaš o meni’.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap