One su bombe | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Bombshell

One su bombe

Režija: Džej Rouč


Dve potvrđene holivudske dive i jedna koja to postaje ove zime zajedno dolaze na bioskopska platna.


Film One su bombe je drama zasnovana na instinitom događaju, bolje rečeno istinitom skandalu. Prvi čovek Foks Njuz (Fox News) mreže Rodžer Ejls je 2016. godine optužen za seksualno uznemiravanje. Skandalozna priča gurnuta je u prvi plan zahvaljujući hrabrosti nekoliko novinarki te kuće, a ovaj film bi trebalo da nam predstavi kako je to izgledalo iz njihovog ugla.

Grečen Karlson, bivša Mis Amerike i voditeljka sa dugogodišnjim iskustvom je prva istupila sa tvrdnjama koje će uzdrmati tamošnju javnost. Par nedelja nakon što joj je istekao ugovor sa pomenutom televizijom podnela je tužbu u kojoj se navodi da joj ugovor nije obnovljen zato što nije pristala na seksualne ucene. Prvobitno negiranje glavnog čoveka televizije biće pokopano kada identične tvrdnje ponovi još nekoliko novinarki. U filmu ‘One su bombe’ priča je fokusirana na iskustva Grečen i još dve žene i njihovu neprijatnu borbu.

Ovo ostvarenje će, pored intrigantne priče, privući veliki broj gledalaca zahvaljujući i glumačkoj podeli. Trio glavnih likova tumače dobitnice Oskara Šarliz Teron (Charlize Theron) i Nikol Kidman (Nicole Kidman) i Margo Robi (Margot Robbie) koja iza sebe za sada ima „samo“ nominaciju za tu nagradu. Između ostalih tu su još i neprepoznatljivi Džon Litgou, voljeni Dik Solomon iz sitkoma Treći kamen od sunca (u ulozi ozloglaženog Ejlsa) kao i čuveni Malkom Makdauel.

Film ‘One su bombe’ (Bombshell) na naš bioskopski repertoar stiže 26. decembra. Pogledajte kako se odvijao skandal koji je okončan odštetama visokim desetinama miliona dolara za obe suprostavljene strane.

 

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap