Ona mi je sve | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Mon Inconnue

Ona mi je sve

Režija i scenario: Ugo Želan


Šta se dešava kada neko dobije drugu šansu za prvu ljubav? Pročitajte u nastavku.


Šta se zaista dešava kada iz nekog vama nepoznatog razloga prokockate šansu koju ste dugo čekali? Pogotovo kad je ulog vaša ljubav. Jedna jedina. Francuska produkcija nas iz godine u godinu i te kako prijatno iznenađuje, a u prilog tome govore filmovi čije su priče toliko jedinstvene da ih je nemoguće kopirati niti ponovo prepričati. Ostvarenje Ona mi je sve (Mon Innconnue) je dokaz ove činjenice. Naime, Ugo Želan (Hugo Gélin) je francuski pisac i reditelj koji je poznat po spajanju nespojivog. U ovom slučaju, ljubavi i kvantne fizike ma koliko god nama ona čudno i neobjašnjivo zvučala. Ne sumnjamo da će vam ovih 117 minuta prikazivanja brzo proći. Jer je radnja filma neverovatna.

Rafael (Fransoa Sivil) je uspešan pisac, popularan u svojoj sferi, koji svoj život ne može da zamisli bez Olivije, ljubavi iz srednjoškolskih dana. Oni se neizmerno cene i poštuju, ne sumnjajući da će ih život staviti na ozbiljnu probu. Njihova desetogodišnja bračna zajednica biva ometena jednom svađom koja zapravo Rafaela dovodi do vorteksa u kojem se budi i otkriva da ima novi život. I to život bez Olivijene ljubavi, ali sa zanimanjem lokalnog nastavnika i prisustva druga iz detinjstva sa kojim deli interesovanje prema ping pongu. U trci u kojoj ne poznaje kraj, Rafael je svestan da mora povratiti pažnju i život njegove drage, koja je u tom paralelnom svetu već izgradila karijeru i emocije sa drugim muškarcem.

Ulogu Olivije nosi Žozefin Žapi (Joséphine Japy), a beskrajno zabavnog Feliksa tumači Benžamin Lavernj (Benjamin Lavernhe). Kroz niz smešnih situacija, Rafaelova osećanja i strpljenje se stavljaju na probu, a on već očajan počinje da ceni ono što je imao u prethodnom životu.

U domaćim bioskopima premijera je zakazana za 19. septembar, ali ne znači da utiske inostrane publike nećemo saznati putem društvenih mreža i filmskih online izvora i pre tog datuma. Jer verujemo da su ovakve ljubavne priče autentične i nezaboravne. Pogotovo ako dolaze sa evropskog kontinenta.

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap