Knjiga: Odri Hepbern i sjaj zvezda | Julijana Vajnberg | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Julijana Vajnberg

Odri Hepbern i sjaj zvezda


Kako sijati na holivudskom nebu, a ne izgubiti sebe?


Uživanje u knjigama je mnogima omiljeni deo dana.  I to baš onaj trenutak koji spaja ušuškanost, topli napitak i zanimljive stranice štiva koje nas u tom momentu ispunjavaju. Svakodnevno se upoznajemo sa naslovima koji imaju epitet romansiranih biografija, a zapravo kriju drugačiju istinu o istaknutim ličnostima koje znamo samo preko malih ekrana.

Svi će se složiti da je magična Odri Hepbern bila ikona svoje vrste. Štaviše, po svim aspektima je bila ispred svog vremena. Zbog toga, Laguna izdavaštvo je sve svoje čitatelje obradovala posebnim naslovom pod nazivom Odri Hepbern i sjaj zvezda, američke autorke Julijane Vajnberg.

 

„Zapamti, kad god ti zatreba ruka za pomoć, naći ćeš jednu kod sebe. Kako stariš, shvatićeš da imaš dve ruke: jednu da pomogneš sebi, a drugu da pomogneš drugima.“, Odri Hepbern

 

Bila je jedinstvena filmska diva. Svi naslovi su joj postali hitovi, osvajala je Oskare, Globuse i Tonije, ali definitivno nije bila od onih koji nedostatak ispunjenosti kod kuće mogu da nadomeste uspehom u karijeri. 

U momentu kada je besneo rat u Evropi, jedna tinejdžerka je pokušala da pobegne od takve stvarnosti, prizivajući baletske cipelice i velike uspehe. Međutim, sudbina ju je odvela u melanholični Holivud koji ju je stavio na pijadestal svetske slave. Doručak kod Tifanija, ‘Moja lepa gospođice’ i ‘Praznik u Rimu’ su samo delić njenog čudesnog života koji nije bio zasenjen ličnom tragedijom koja ju je pratila do kraja života.

Već sada možete čitati o njenim usponima i padovima i nabaviti knjigu ‘Odri Hepbern i sjaj zvezda’ preko zvaničnog sajta Lagune ili direktnom kupovinom u Laguninim i Delfi knjižarama širom Srbije. Cena knjge iznosi 1399 dinara. Ukoliko ste njihov povlašćeni član Kluba čitalaca, čekaju vas značajne pogodnosti, pogotovo ako one, recimo, uključuju vaš rođendan.

Ona je bila zvezda posebnog sjaja i neverovatne harizme. Ako biste želeli da osetite makar delić njenog turbulentnog života, ova knjiga je sjajan početak za takvu avanturu.

 
Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap