Obično veče | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Milan Lane Gutović

Obično veče


Ovaj događaj sa više od dve decenije dugom tradicijom predstavlja atrakciju koja se ne propušta.


Milan Lane Gutović je odavno prepoznatljivo ime u svetu umetnosti. On svaki trenutak pretvori u antologijski, kada ne postoji prostor za tugu, samoću ili patnju. Njegove šale se ne mogu prepričati, ponoviti ili odglumiti jer samo on to zna da prenese. Naš omiljeni Pustolov kojeg smo kao klinci zavoleli u emisiji ‘Dobro veče, deco’ upotpunjenom muzikom iz Krcka Oraščića ovog puta će u “ozbiljnijoj“ verziji nastupiti u predstavi pod neobičnim nazivom Obično veče.

Kada nekome spomenete naziv ove predstave, pojedinci će vam reći da je ovo prvi performans na srpskom jeziku koji je odigran na američkom Brodveju. Isto tako, ‘Obično veče’ nije zaobišlo ni šljašteće teatre starog kontinenta, Rusije, Australije, Novog Zelanda, Azije, pa i Afrike. Lanetove specifične replike su uvek propraćene gromoglasnim aplauzima, a za to su zaslužni prevashodno njegov talenat i osećaj za kvalitetnu zabavu. Jer to publika ume i zna da ceni. Uz njegovo ime stoji epitet komičara. Replike Srećka Šojića se iznova i iznova citiraju, jer je on jedan od omiljenih ličnosti sa malih ekrana. Njegova bela lađa i dalje plovi, jer se ovakav talenat retko rađa i pronalazi.

Milan Lane Gutović je, između ostalog, jedan od voljenijih likova iz srpskog sitkoma ‘Otvorena vrata’ gde uz sjajnu Vesnu Trivalić pokušava da odgonetne svakodnevne probleme i misterije. Cakana i Drakče su toliko obožavani likovi da ih je nemoguće zaboraviti. Brojna priznanja i eminentne nagrade se ne mogu nabrojati u sklopu ovog teksta, a isti je slučaj sa njihovim ulogama u pozorištu, serijama i filmovima.

Cene ulaznica za predstavu ‘Obično veče’ su simbolične i iznose 1.000 i 1.200 dinara. Možete ih nabaviti na biletarnici Akademije 28, na prodajnim mestima Tickets.rs servisa ili na njihovom zvaničnom sajtu (kliknite na baner ispod teksta). Verujemo da zabava i smeh neće izostati jer će se Lane Gutović potruditi da ovo veče bude sve, samo ne obično. U njegovom stilu i ruhu.

 

Na Repertoaru

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

15

april

Prepoučujemo

07

mart

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap