Nišville 2021 - Jazz Festival | Festivali u Srbiji | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Nišville Jazz Festival

Nišville 2021


Nišville 2021 doprinosi da letnja festivalska groznica ne prestaje!


Lokalni muzički festivali se odlikuju sjajnom organizacijom, odličnim izborom izvođača i posetiocima koji tradicionalni proizvod smatraju autentičnom baštinom. Među njima je i jedan od najposećenijih – Nišville, koji će ove godine trajati 10 dana i to od 6. do 15. avgusta. Ovaj džez festival se može pohvaliti tradicijom dugom čak tri decenije, a pod imenom Nišville traje punih 19 godina.

Svake godine na njegovim binama svoje nastupe ima preko 50 bendova, odnosno 500 izvođača i pred više od 100.000 ljudi! Lepa vest je da se ova kultna manifestacija našla na listi 10 najboljih džez festivala u Evropi kreiranoj od strane planetarno popularnog britanskog dnevnog lista ‘Gardijan’. Na listi se nalaze i ‘A Love Supreme’ festival u Velikoj Britaniji, ‘Jazz a Vienne’ u Francuskoj i ‘North Sea jazz’ u Holandiji. Impresivno, zar ne?

Za ovogodišnje desetodnevno izdanje ‘Nišville 2021’ spremili su neverovatna muzička iznenađenja. Na Main binama Nišvila od 12 do 15. avgusta nastupiće Earth, Wind & Fire feat. Al McKay, Stanley Jordan, Darryl Jones & Stone Riders, Goran Bregović & Nišville Big Band, Igor Butman Band i mnogi drugi.  Za prateće programe, odnosno Hip Hop Stage, Midnight Jazz Dance Stage, Air Stage i ostale platforme organizatori su sačuvali posebne muzičke poslastice.

Kao i prethodnih godina, spremljen je i kvalitetan sadržaj u okviru Nišville jazz teatarskog festivala, koji čine brojni dokumentarni i igrani filmovi sa muzičkom tematikom.

Cene ulaznica za ‘Nišville 2021’ zavise od toga da li nabavljate jednodnevnu kartu (1750 dinara) ili ipak komplet koji iznosi 4000 dinara. Ukoliko želite da budete u toku sa svim novostima registujte se na njihovom zvaničnom sajtu, a same ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mestima servisa Tickets.rs ili na njihovom zvaničnom sajtu.

Avgust će biti u znaku niškog ritma i fantastične atmosfere. Muzički gušt nema cenu, zbog toga se ovakav jedan događaj nikako ne propušta.

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap