Nipplepeople - koncert | Barutana | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
#softcore

Nipplepeople

ODLOŽENO


Bez njih se ne može zamisliti današnja, regionalna pop scena.


Omiljena nam je svima. Pesma koja započinje stihovima: Grickam nokte i za tobom ludim, htjela bih poprilično da s tobom danas bludim“, je odmah postala popularna. Ne samo zbog toga što ju je izvorno otpevala hrvatska pop zvezda Zdenka Kovačiček davne 1984. godine. Dvojac Nipplepeople postao je ultra poznat upravo zahvaljujući hitu Sutra. Autentični su po svojim sakrivenim licima, noseći neobične maske, kao deo njihovog imidža.

Koncert za beogradsku publiku održaće 12. septembra od 21 čas, u Barutani na Kalemegdanu.

Godina 2017. je za njih bila i te kako odskočna daska za dalju karijeru. Pogotovo posle hitova ‘Broj’, ‘Ne volim te’, ‘Balkan Express’. Osnovani 2008. godine, opredelili su se za elektropop muzički pravac. Ovaj sastav je sledeće godine postavio rekord za sve srpske i hrvatske izvođače, jer su mesec i po dana ranije rasprodali ‘Tvornicu’ u Zagrebu, a nakon tačno jedne godine dolaze u Beograd, kako bi napravili spektakl, odnosno veliki samostalni koncert.

‘Nipplepeople’ duo je sudeći po pozitivnim kritikama renomiranih muzičara, postao regionalna festivalska atrakcija. Posebno zbog činjenice što ne žele da otkriju svoj identitet, ni uživo niti na fotografijama. A ne praktikuju ni da daju intervjue.

Napravili su nekoliko singlova i svi su hitovi. Kada nešto komponuju i kreiraju, uvek to rade kvalitetno i kako treba. Zato im je svaka pesma toliko tražena, a prva pozicija sa domaćih i komšijskih top-lista se ne menja. Mnogi muzički portali su ih svrstali na listama najvećih muzičkih nada domaće scene, pogotovo što se ova činjenica odnosi na singlove ‘Broj’ i ‘Sutra’ čiji ritam je sličan onom iz disko 80-ih godina, jer kombinuje urbani, elektronski i tradicionalni zvuk.

Cena ulaznice za nastup sastava ‘Nipplepeople’ iznosi 1200 dinara i možete ih pazariti posredstvom Tickets.rs servisa. Usled vanredne situacije koncert je dva puta pomeran, nadamo se da će 10. jula svi zainteresovani konačno uživati u omiljenim pesmama ovog dua.

Prepoučujemo

01

decembar

Prepoučujemo

21

januar

Prepoučujemo

07

januar

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap