Negative - koncert, 1. jul 2021. | Bitefartcafe | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Bitefartcafe Summer Stage

Negative


Rezervišite 1.jul u vaš kalendar, birajući da uživate u još jednom sjajnom koncertu u okviru Bitefartcafe letnje pozornice.


U periodu bez koncerata, ljubitelji tvrđeg zvuka su se uželeli grupe Negative. Što nas ne čudi s obzirom na njihov kvalitet, a posebno ako se uzme u obzir da ovu grupu predvodi diva svetskog glasa, Ivana Peters. Novi koncert održaće se u četvrtak, 1. jula na Malom Kalemegdanu.

O grupi ‘Negative’ postoje samo najbolje kritike. Pogotovo za muziku koju izvode i predstavljaju u javnosti. Ovaj rok sastav osnovan je daleke 1999. godine, a prestao je sa radom 2015. godine usled nepredviđenih okolnosti. U tom periodu, odmah su postali prepoznatljivi nakon objavljenog prvenca ‘Ja bih te sanjala’ koji je danas neizbežan u sklopu svih domaćih, muzičkih repertoara. Pored Ivane Peters, ovu grupu čine i Nikola Radaković, Milen Zlatanović i Darko Janošević.

Sa specifičnom energijom, muzikom i nastupima, ‘Negative’ postaje popularan među mlađom generacijom koja rok počinje da doživljava na drugačiji, a istovremeno i inovativan način. Čuveni spot Svet tuge, snimljen na jednom beogradskom krovu postao je jedan od Ivaninih poznatijih, pogotovo zbog srceparajućih stihova. Tokom karijere, snimili su četiri kvalitetna albuma, ali su se ponovo okupili i sa starom energijom krenuli u nove, muzičke pobede. Hitovi poput ‘Ti me ne voliš’, ‘Tango’, ‘Zbunjena’ će krajem novembra biti uživo izvedeni kako bi se publika barem na kratko vratila u period odličnih melodija.

Cene ulaznica za koncert grupe ‘Negative’ iznose 1000 i 1500 dinara. Obe kategorije su predviđene za stajanje, što je logično kada se uzme u obzir da uz njihovu muziku uglavnom i nije izvodljivo sedeti. Naglašavaju da će u ovakvoj lepoj i intimnoj atmosferi podsetiti ljubitelje dobrog zvuka na muziku za koju se i dalje vezuju kvalitet i postojanost.

Povedite vama omiljenu osobu te septembarske večeri na Bitefartcafe Summer Stage i podsetite se zašto za ovakve događaje vredi izdvojiti vreme i energiju.

Prepoučujemo

09

oktobar

Prepoučujemo

09

decembar

Prepoučujemo

26

decembar

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap