Film: Nedelja | Životna priča Džeja Ramadanovskog | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Životna priča Džeja Ramadanovskog

Nedelja

Režija: Nemanja Ćeranić, Miloš Radunović


Život jednog od najvoljenijih srpskog pevača na bioskopskim platnima.


Kad god ugledamo najavu za domaći film u kojem je sjajna glumačka postava, a još ga prati i neverovatna priča, znamo da će takvo ostvarenje biti uspešno. Pogotovo ako je u pitanju život neke važne ličnosti, ili je u fokusu dešavanje koje nam je na neki način odredilo tok daljeg bivstvovanja.

Filmom Nedelja dobićemo uvid u karijeru i privatnu, intimnu borbu jednog od najomiljenijih izvođača srpske muzičke scene – veselog i vrcavog Džeja Ramadanovskog. Ovo ostvarenje potpisuju producent Vladan Anđelković i scenarista Stefan Bošković, a iza režije stoje Nemanja Ćeranić i Miloš Radunović.

 

„Film ‘Nedelja’ je pre svega priča o Džeju, ali i o prijateljstvu, o Dorćolu i o dorćolskim mangupima. To je priča o životu na ulici tokom sedamdesetih i osamdesetih godina. Okupili smo sjajnu ekipu, vredno smo radili i sada sa nestrpljenjem čekamo da to pokažemo publici. Raduje me što su reakcije na trejler bile fenomenalne i verujem da će ovo ostvarenje obeležiti 2024. godinu.“ – Vladan Anđelković, producent filma

 

Život ovog poznatog Dorćolca dočaraće glumačka ekipa u sastavu Husa Alijević, Marka Janketića, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Ana Pindović, Milica Janevski, Ivan Jevtović, Jovo Maksić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i ostalih, podjednako važnih protagonista. Džejevo detinjstvo, kao i težak početak u kojem je svoj talenat doveo do maksimuma kako bi ostvario san da postane pevač, prikazani su na kvalitetan način, sa akcentom na neke bitne hronološke odrednice koje su ovom umetniku značajno promenile karijeru i odnos prema porodici i prijateljima.

Karte za premijeru, zakazanu 16. januara, već su uveliko rasprodate. A dok se sa redovnom projekcijom u svim srpskim bioskopima, kao i sa bioskopima u regionu, počinje od 18. januara. Dovoljno vremena da bismo se podsetili nekih od najlepših i najomiljenijih numera umetnika koji nas je dotakao na mnogo načina.

Mi jedva čekamo da pogledamo film ‘Nedelja’, a vi?

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap