Na đavoljem putu | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Running with the Devil

Na đavoljem putu

Režija i scenario: Džejson Kabel


U ovom filmu ćemo verovatno imati najrealniji prikaz kako zapravo izgleda narko-tržište iznutra.


Film Na đavoljem putu je novi triler, za koji scenario i režiju potpisuje bivši član američkih specijalnih jedinica Džejson Kabel. (Jason Cabell) U stvaranju ovog dela znatno mu je pomoglo sopstveno iskustvo koje je stekao u Kolumbiji tokom saradnje sa čuvenim Odeljenjem za suzbijanjem narkotika (DEA). Film je delom i snimljen u Bogoti, glavnom gradu te južno-američke države.

Radnja filma ‘Na đavoljem putu’ prati put krijumčarenja droge, tj. otkrivanje slabe karike u tom lancu. Posle nekoliko otetih i nestalih pošiljaka kokaina, prvi čovek jedne međunarodne kompanije poslaće svoje ljude da to istraže. Pred njima je zadatak da pronađu krivce i otklone prepreke u prenosu narkotika iz Centralne u Severnu Ameriku.

Glavni glumački duo čine dobro poznata lica, Nikolas Kejdž (Nicolas Cage) i Lorens Fišbern (Laurence Fishburne). Pored njih uloge tumače Lesli Bib, Bari Peper, Adam Goldberg i drugi. Zanimljivo je da originalni naziv filma deli ime sa jednim od prvih hitova hard rok grupe Van Halen – Runnin’ with the Devil.

Na bioskopski repertoar u našoj zemlji film ‘Na đavoljem putu’ stiže 12. septembra. Pred gledaocima je tačno 100 minuta verujemo napete i uverljive krimi priče. Posetite omiljeni bioskop i podelite utiske sa nama.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap