Molitva za Ovena Vinija - Džon Irving | Knjiga
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Džon Irving

Molitva za Ovena Vinija


Američki klasik konačno u srpskim knjižarama.


Bestseleri koje kreira talentovani Džon Irving zaslužuju da se čitaju svakog meseca, svakog dana i svakog minuta. Ne preterujemo kada kažemo da je njegova knjiga Molitva za Ovena Minija ostvarenje koje će se zaista dugo pamtiti.

Verujemo da ukoliko niste čitali, sigurno ste od vaših prijatelja čuli koliko su njegove knjige prvenstveno neobične, ali zbog takvog epiteta su zapravo genijalne. Za sada su na našem tržištu dostupni naslovi Tuđa pravila i Svet po Garpu, i već sada možete upotpuniti svoju kolekciju novim vanvremenskim klasikom. 

 

„Ako ti je do nečega stalo, moraš to da zaštitiš – ako imaš dovoljno sreće da nađeš život koji voliš, moraš da iznađeš hrabrosti da ga živiš.“ – Oven Mini

 

U knjizi ‘Molitva za Ovena Vinija’ u epicentru zbivanja je autentični dečak koji je u detinjstvu proživeo traumu. Međutim, to dešavanje ga je znatno ojačalo, u mentalnom i psihološkom smislu. Ni u jednom momentu ne izostaje podrška njegovog najboljeg prijatelja Džona Vilrajta, a sudbina će testirati koliko su zaista povezani.

Ono što je zanimljivo jeste činjenica da su svi Irvingovi likovi izuzetno kompleksni, ali opet originalni, plemeniti i velikodušni. I u tome se krije genijalnost ovakvih knjiga – u potpunosti ćete se poistovetiti sa glavnim junacima, toliko da će vam biti žao kada završite sa čitanjem njihovih avantura.

Ukoliko već niste, možete odmah posetiti sve Laguna i Delfi knjižare i kupiti svoj primerak po ceni od 1399 dinara, a sa klupskom karticom imaćete i dodatne benefite. Takođe, ukoliko više preferirate kupovinu iz fotelje, na raspolaganju su vam zvanični sajtovi ovih izdavača (baneri ispod teksta)

Uvereni smo da vas priča na stranicama knjige ‘Molitva za Ovena Vinija’ neće razočarati, čak naprotiv. Džon Irving je književni čarobnjak, spreman da vam otkrije neverovatne i magične svetove.

 
Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap