FIlm: Moja velika mrsna pravoslavna svadba 3 | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
 • Ovaj događaj je prošao.
My Big Fat Greek Wedding 3

Moja velika mrsna pravoslavna svadba 3

Režija: Nija Vardalos


Omiljena grčka porodica je ponovo na bioskopskim platnima.


Uveliko ulazimo u drugu polovinu ove kalendarske godine, sumirajući njen sadržaj i kvalitet koji je po većini kriterijuma neosporan. Sedma umetnost je u ovom segmentu posebno dominirala servirajući nam sjajne poslastice. Početkom septembra dočekaćemo još jednu kada nam se na velike ekrane vrati čuvena grčka porodica u trećem delu filma Moja velika mrsna pravoslavna svadba.

A i te kako ćete uživati, sudeći po onome što su nam spremili glavni protagonisti na čelu sa harizmatičnom Nijom Vardalos koja potpisuje i režiju filma. Kao kuriozitet izdvajamo da je ona svoju priču zasnovala na sopstvenom životu jer se kao Grkinja doselila u Kanadu i udala za Ijana Gomeza, Amerikanca portorikanske i rusko-jevrejske krvi. Pored nje, Tom Henks je producirao treći deo filma kao i prvi.

Prošlo je više od 20 godina od premijere prvog dela, romantične komedije sa najvećom zaradom svih vremena, a na toj poziciji je bila punih 15 godina. U epicentru dešavanja nije samo još jedna ljubavna priča, već saga o Grkinji koja se zaljubljuje u mladića koji nije Grk. To je avantura koja ističe porodične vrednosti, borbu za jednakost i poštovanje. Mnogobrojnu i veselu porodicu Portokalos upravo na okupu drže neprekidna upornost i tradicija.

Tula Portokalos, tridesetogodišnjakinja koja je radila u porodičnom restoranu “Zorba“ u Čikagu poželela je nešto više od trenutnog života, koji je podrazumevao koledž i širenje vidika van grčke tradicije. U suprotnosti sa željama roditelja, slučajno upoznaje zgodnog momka, stranca koji kasno shvata da borba za ljubav prvo podrazumeva borbu za naklonost jedne velike, tradicionalne grčke porodice.

U filmu ‘Moja velika mrsna pravoslavna svadba 3’ koji je od početka do kraja sniman među bajkovitim predelima Grčke gledaćemo stare zvezde prethodnih ostvarenja među kojima su: Džon Korbet, Luis Mendilor, Džoi Faton, Lejni Kazan, Andrea Martin, Džija Karides, Marija Vakracis i Elena Kampuris. 

Od 7. septembra ćemo ovu veselu zajednicu sa svim svojim anegdotama videti u domaćem okruženju u novoj misiji sa predvidim krajem i mnogo smeha.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

  Prijavi se na newsletter

  1 Komentar o “Moja velika mrsna pravoslavna svadba 3

  Ostavi komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap