Predstava: Moja ti | Atelje 212 | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Olga Dimitrijević

Moja ti

Režija: Aleksandra Milavić Dejvis


Lepršava i jedinstvena – ovo najbolje opisuje predstavu u nastavku.


Na prvi pogled, učiniće vam se kao ženska predstava, odnosno ostvarenje u kojem dominiraju samo damske uloge. Međutim, balans pruža i muškarac kao jedna od centralnih figura. Predstava Moja ti doživela je svoju premijeru u septembru 2017. godine, a od tada niže samo pozitivne kritike i renomirana priznanja. Naime, daleke 2005. godine, Atelje 212 je u kolaboraciji sa Skupštinom grada Beograda ustanovio nagradu ‘Ljubomir Muci Draškić’ koja se dodeljuje u znak sećanja na legendarnog reditelja i upravnika Ateljea 212 – Ljubomir Draški Mucić. Tako je i ova, već sada kultna predstava sa punim pravom osvojila ovu nagradu.

U centru dešavanja ovog komada je prevashodno diskriminacija. Po bilo kojoj osnovi, a to se zapravo vidi odmah na samom početku. Žene su tu da bodre, ohrabruju, ulepšavaju i osnažuju. Jedna drugu i okruženje u kojem se nalaze. Rađena po komadu Olge Dimitrijević, predstava je ‘Moja ti’ svedočanstvo vremena u kojima se otvoreno priča o problemima, neočekivanim situacijama i svakodnevnim bitkama. Sve uloge su maestralno izvele Svetlana Bojković, Gorica Popović, Tanja Bošković/Jasmin Avramović, Sofija Juričanin, Gorica Šutić, a ovu žensku ekipu dodatno ulepšava i prisustvo Ivana Mihailovića. Ljubav, samoća, strahovi i melanholija su samo neke od tema o kojima će se razgovarati u ovom ostvarenju.

Kupovinom ulaznica preko zvaničnog sajta Ateljea 212, automatski dobijate i 10% popusta na iste. Kada iskoristite ovu pogodnost, njihove cene iznose 1000 i 1500 dinara, u zavisnosti od kategorije sedišta koju izaberete. Svim ljubiteljima ovog teatra, pružene su razne pogodnosti u vidu popusta u zavisnosti od tipa i veličine grupe, a lepa vest je ta da se karte za komade na sceni Mira Trailović prodaju po sniženoj sceni. Predstava ‘Moja ti’ u režiji Aleksandre Milavić Dejvis je dobra izgovor da iskoristite sve pogodnosti i zauzmete svoje mesto u gledalištu.

Šta vas sprečava da odete u pozorište i posvetite vreme, između ostalog, ovakvom jednom kvalitetnom komadu?

 
Moja ti (atelje212.rs)
Moja ti (atelje212.rs)
Moja ti (atelje212.rs)

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap