Moj deda je aut | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Dušan Janković

Moj deda je aut

Režija: Đurđa Tešić


Predstava o evergrin momentima na inovativan način.


Pozorišne predstave predstavljaju onaj segment života kada želite da o nekoj temi (o kojoj dugo niste imali stav ili ste imali isti – ali pogrešan) ponovo razmislite. Komadi koji se izvode na daskama koje život znače gotovo uvek nose snažnu poruku, obavijenu humorom i kvalitetnim dijalozima. Štaviše, da li ste se nekad zapitali u kojoj meri je humor odbrana od teških i tužnih tema? Time se, između ostalog, bave i protagonisti predstave Moj deda je aut, koja je za samo dve godine prikazivanja u teatru Beogradsko dramsko pozorište pokupila najbolje kritike. I to sa pravom.

I ovog puta je Đurđa Tešić, svoje umetničko umeće unela u ovaj komad, a o tome dovoljno govori činjenica da se uvek traži karta više. Okupila je odlične glumce, dokazana imena u svom poslu. Slobodan Boda Ninković je u ulozi deda Marka na duhovit način pokazao kako na njegovu ličnost utiče sukob mišljenja u njegovoj okolini. I to vrlo dobro podnosi. Pored njega, svoj doprinos u ovaj performans uneli su i Boris Komnenić, Milorad Damnjanović, Ljubinka Klarić, Srđan Dedić i Suzana Lukić.

Predstava ‘Moj deda je aut’ traje punih 75 minuta, a svaki trenutak će vam biti zanimljiv, neobičan i prevashodno – zabavan. Rediteljka je istakla da je ovo komedija sa određenim elementima drame, jer postoji preloman trenutak u kojem se menjaju uloge između muškarca i žene. Autor, Dušan Janković je stavio na probu brojne porodične vrednosti i tako testirao svaku odluku i postupak protagonista. Sa akcentom na Borisovu i Ljubinkinu ličnost.

Cene ulaznica za predstavu ‘Moj deda je aut’ koja se izvodi na Maloj sceni ‘Predrag Pepi Laković’ iznose 600, 750 i 900 dinara u zavisnosti od toga gde biste želeli da sedite. To vas svakako ne sprečava da posetite biletarnicu BDP-a u Mileševskoj 64a. Takođe, na raspolaganju vam je i zvaničan sajt pozorišta ukoliko želite da obavite kupovinu iz fotelje.

Želimo da čujemo vaše komentare nakon odgledane predstave i da li je zaista opravdala očekivanja na osnovu preporuka drugih gledalaca.

 
Moj deda je aut (bdp.rs)
Moj deda je aut (bdp.rs)
Moj deda je aut (bdp.rs)

Na Repertoaru

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap