Mile Kekin & Band | MTS dvorana 2023 | Koncert
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Nježno đonom

Mile Kekin & Band


Pevač, na domaćim koncertnim binama često i rado viđene, rok grupe ‘Hladno pivo’ još jednom samostalno nastupa pred beogradskom publikom.


Posle niza nastupa na različitim lokacijama sa matičnim bendom, kantautor i frontmen Hladnog piva Mile Kekin 1. novembra održaće koncert sa novom pratnjom. Tom prilikom pristune u MTS dvorani će upoznati sa svojim novim albumom ‘Nježno đonom’.

Milan Mile Kekin je dobro poznato muzičko ime na ovim prostorima, verovatno i najveća rok zvezda nakon raspada bivše SFRJ. Profesor je engleskog i nemačkog jezika, a prepoznatljiv je po netipičnom glasu, i pevačkom i „društvenom“. Iza njega je više od trideset godina nastupanja sa zagrebačkim punk rok sastavom Hladno Pivo. Pored toga, glumio je u nekoliko serija i filmova, pa nam je poznat i kao Saša iz serije ‘Bitange i princeze’. Posle albuma ‘U dva oka’ koji je 2001. godine snimio sa grupom muzičara van matične grupe pod nazivom Mile i Putnici, prethodne godine izdao je drugi solo album.

Povod za novo druženje sa beogradskom publikom je novi studijski album koji je domaća publika imala priliku već da upozna. Singlovi „Mala“, „Ratnik svjetla “ i „Guvernal“ su se već odomaćili na muzičkim listama, a Kekin svoj novi album, najavljuje kao skup pesama uz koje čovek, kako kaže „može zapevati, zaigrati, nasmejati se, ali i zamisliti nad samim sobom“.

Mile je, kao i Hladno pivo, nešto što osetno nedostaje spskoj muzičkoj sceni u prethodnim decenijama, ali i javnosti jer niko kao on svojim tekstovima i izjavama ne stavlja „prst u oko“ kada je to i te kako potrebno: „A što se moje famozne angažovanosti tiče, mislim da je to smisao rokenrola – reći svima što ih ide i ne biti po svaku cenu deo mase.“

Klikom na baner ispod saznajte više informacija o ulaznicama za ovaj događaj i ne propustite da vidite Mileta Kekina u novom izdanju. I nemojte biti sumnjičavi, čak iako se pojavi u dugim pantalonama to je zapravo on!

 

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap