Marko Louis - Bitefartcafe | 22. jul 2021. | Koncert
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Sloboda

Marko Louis


Marko Louis – muzičar čiji se koncerti sa nestrpljenjem očekuju.


Ne dešava se često da novo lice tako brzo prikupi simpatije publike. Za samo par godina zauzeo je visoko mesto na našem muzičkom nebu i deluje da će tamo ostati još dugo. Letnja scena Bitefartcaffe doneće nam još jedan fantastičan koncert. Ovoga puta mesto održavanja je Kalemegdan, na kojem će Marko Louis nastupiti 22. jula.

Tom prilikom predstaviće svoj novi album pod nazivom Sloboda.

„Ovaj album predstavlja slobodu koju, po mom mišljenu, ljudi već odavno nemaju. Kroz masovne medije koji bombarduju sadržajima naše živote, ljudima se nudi iluzija slobode. Muzika je jedan od retkih preostalih formata koja i dalje ima slobodu izražavanja, kako kroz izvođenje, tako i slušanjem.“, najavljuje Marko Louis.

Iza sebe ima tri studijska i jedan “živi“ album, a jedinstveni glas i zvuk iskoristio je na najbolji mogući način. Svrstava se u takozvani “balkan soul“ i dovoljno je da čujete samo nekoliko taktova da biste prepoznali njegovu pesmu. Verovatno je ta jedinstvenost najviše doprinela da Marko za kratko vreme osvoji svoju publiku. Još jedan razlog je činjenica da našoj muzičkoj sceni nedostaju noviteti i izvođači kojima će umetnost i muzika biti važnija od popularnosti.

S obzirom da je naslednik, po vokalu prepoznatljivog oca, čak i kada prvi put čujete njegov glas steknete utisak da ga već dugo poznajete. Od prvog pojavljivanja ređao je hitove poput ‘Pada noć’, ‘Raj za avanturiste’, ‘Euridika’, ‘Kad je noć’, ‘Sanjao sam’. Prošle godine Marko Louis je predstavio svoju verziju svetskog hita Rockabye, britanskog sastava ‘Clean Bandit’, koja je i dalje među najslušanijima.

Cene ulaznica za koncert iznose 1000 i 1400 dinara, a možete ih nabaviti na prodajnim mestima Tickets servisa. Verujemo da će Marko Louis na njemu prepoznatljiv način biti tvorac pravog muzičkog spektakla.

 

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap