Marko Louis - Kombank Dvorana | 8. novembar | Koncerti | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Loading Događaji
Beskraj tour by Barcaffe

Marko Louis


Marko Louis, muzičar čiji se koncert sa nestrpljenjem očekuje.


Ne dešava se često da novo lice tako brzo prikupi simpatije publike. Za samo par godina zauzeo je visoko mesto na našem muzičkom nebu i deluje da će tamo ostati još dugo. Treća sezona ‘Beskraj tour by Barcaffe’ turneje doneće nam novi koncert. Ovoga puta mesto održavanja je Kombank dvorana, u kojoj će Marko Louis nastupiti 12. novembra.

Iza sebe ima tri studijska i jedan ”živi” album, a jedinstveni glas i zvuk iskoristio je na najbolji mogući način. Svrstava se u takozvani ”balkan soul” i dovoljno je da čujete samo nekoliko taktova da biste prepoznali njegovu pesmu. Verovatno je ta jedinstvenost najviše doprinela da Marko za kratko vreme osvoji svoju publiku. Još jedan razlog je činjenica da našoj muzičkoj sceni nedostaju noviteti i izvođači kojima će umetnost i muzika biti važnija od popularnosti.

 

“U Beogradu je sve počelo i ovde igram na domaćem terenu. Kao da nastupam pred velikom rodbinom. Uvek kada gledam u publiku na koncertima u Beogradu, imam osećaj da svakog poznajem i da smo bliski. Prvi put nastupam u divnoj Kombank Dvorani i mislim da nas fotelje neće sprečiti da ustanemo i da đuskamo. Čak mislim da je vreme da se popnemo na fotelje.”, najavljuje Marko Louis.

 

S obzirom da je naslednik, po vokalu prepoznatljivog oca, čak i kada prvi put čujete njegov glas steknete utisak da ga već dugo poznajete. Od prvog pojavljivanja ređao je hitove poput ‘Pada noć’, ‘Raj za avanturiste’, ‘Euridika’, ‘Kad je noć’, ‘Sanjao sam’. Prošle godine Marko Louis je predstavio svoju verziju svetskog hita Rockabye, britanskog sastava ‘Clean Bandit’, koja je i dalje među najslušanijima.

Koncert prvobitno zakazan za proleće, zbog poznatih okolnosti je morao da pomeri termin za novembar. Cene ulaznica za koncert koji će se zbog zdravstevene situacije održati u dva termina iznose 1100, 1400, 1700 i 2000 dinara, a možete ih nabaviti na prodajnim mestima GIGS TIX mreže ili na blagajni dvorane u Dečanskoj. Verujemo da će 8. novembra Kombank dvorana biti domaćin pravog muzičkog spektakla.

 

Prepoučujemo

24

septembar

Prepoučujemo

06

septembar

Prepoučujemo

29

oktobar

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap