Mali šef - Porodični biznis 2021 (The Boss Baby: Family Business) | Film
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
The Boss Baby: Family Business

Mali šef – Porodični biznis

Režija: Tom Makgrat


Nova bebeća avantura je na pomolu!


Da je sedma umetnost sastavni deo naše rutine, u prilog govori i činjenica da je ove godine 51% anketiranih ljubitelja filmova izjavilo da su ih novonastale okolnosti motivisale da gledaju omiljene filmove češće nego inače. Međutim, uvek nas oduševi vest da se posle određenog vremena na bioskopskim platnima pojavi ostvarenje u kojem mogu da uživaju sve generacije. Ovog puta, konačno ćemo dočekati nove avanture najpopularnije animirane bebe pod nazivom Mali šef – Porodični biznis.

Najmanji i najslađi šefu na svetu – beba Ted je specifičan po mnogo čemu: nosi kravatu, malu aktovku i naređuje svima oko sebe jer je poslat u posebnu misiju. Ta misija podrazumeva infiltriranje u zemaljsku porodicu kako bi se otkrili zločinački planovi velikih ljudi. Braća Templeton – Ted i Tim su shvatili da je bratska ljubav najjače oružje za sve brige na ovom svetu iako su u potpunosti karakterno različiti. U drugom delu, nekoliko godina kasnije Tim je zasnovao porodicu, dok se Ted fokusirao na karijeru.  

Međutim, ovom tandemu se priključuje još jedan tajni agent – beba Tina koja ih ovog puta upozorava na još veću opasnost po čitavu dečju populaciju. Zajedno kreću u avanturu, koja je usput beskrajno zabavna, duhovita i lekovita. Još jedna od zanimljivosti je da je prvi trejler za ovaj film prikazan u Sjedinjenim Američkim Državama 17. oktobra 2016. godine, baš na Dan šefova. Slučajnost ili ne, verujemo da je ovaj animirani blokbaster prepun zanimljivih dogodovština za celu porodicu.

Fim ‘Mali šef – Porodični biznis’ na bioskopski repertoar u Srbiji stiže 9. septembra. Do tada, možete se ponovo prisetiti neverovatnih bebećih avantura iz prvog dela, dajući sebi malo oduška od svakodnevice. Humor je obavezan začin u našim životima, a verujemo da je ovaj animirani film idealan izbor za svaku generaciju.

Spremni za poletanje? Javite nam utiske nakon odgledanog nastavka!

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap