Mala crna haljina | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Vjera Mujović

Mala crna haljina

Režija: Nataša Radulović


Pripremite malu crnu haljinu za ovaj jedinstven umetnički performans.


Dom Jevrema Grujića definitivno ima fantastičan sadržaj koji nudi svim svojim posetiocima i ljubiteljima lepe umetnosti. Početak ove godine će, između ostalog, obeležiti i komad Mala crna haljina, predstava o jednoj ženi koja je obeležila modnu scenu prošlog veka – Koko Šanel (Gabrielle Bonheur “Coco“ Chanel).

Broj gledalaca je ograničen na 35 jer se najavljuje ušuškana, salonska atmosfera u kući Grujića, a nakon odigranog komada, svi gosti će nazdraviti sa glavnim glumicama uz čašu šampanjca. U glavnim ulogama naći će se Rada Đuričin i Vjera Mujović. Tekst takođe potpisuje Vjera Mujović, a režiju Nataša Radulović. Radnja se dešava u hotelskoj sobi slavnog Ric-Karltona u Parizu koja maltene oslikava prijatnu atmosferu prostorija u kući Jevrema Grujića.

Da li ste znali da je Koko Šanel jedna od najvećih, najznačajnijih i najuticajnijih ličnosti u prošlom veku? Ne samo u modnom smislu, već i u društvenim pojavama koje su obeležile prethodne decenije. Skoro 70 godina je ova modna kreatorka bila na vrhu pariske modne scene, a njen brend “Šanel“ je ostao jedan od najcenjenijih modnih brendova svih vremena. Od krojačice, pa do uvažene dizajnerke krije se fantastična priča, a njena mala crna haljina je obavezni aksesoar svake pripadnice lepšeg pola. Bila je izuzetno vredna, posvećena, praktična i mudra. Pored toga, cenili su je brojni ljubitelji ne samo mode, već i scenaristi, filmski kritičari, kao i velika imena iz sveta glume.

Jedinstvenu ulaznicu za predstavu ‘Mala crna haljina’ po ceni od 1500 dinara možete kupiti direktno na blagajni Doma Jevrema Grujića i to četvrtkom i petkom od 15h do 20h i subotom i nedeljom od 11h do 16h. Nalaze se u centru grada, odnosno u Svetogorskoj 17.

Verujemo da ćete nakon ovog performansa u specifičnoj atmosferi steći potpuno novu sliku o jednoj ženi koja je svojim likom i delom obeležila ne samo prethodne decenije, već i svaku narednu modnu epohu.

 

Na Repertoaru

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    1 Komentar o “Mala crna haljina

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap