Film: Majčinski instinkt | Mothers' Instinct (2024) | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Mothers' Instinct

Majčinski instinkt

Režija: Benoa Delom


Dve „Oskarovke“ u psihološkom trileru.


Proslavljene glumice En Hatavej (Anne Hathaway) i Džesika Častejn (Jessica Chastain) posle filmova Međuzvezdani i Vreme Armagedona, zajedno će se pojaviti u glavnim ulogama i u novom holivudskom ostvarenju. Film Majčinski instinkt prikazaće uznemirujuću priču o dve prijateljice, baziranu prema romanu Barbare Abel.

U centru priče su najbolje prijateljce i komšinice, čiji se životi šezdestih godina u tipičnom američkom predgrađu i međusobni odnosi čine savršenima – sve dok tragična nesreća potpuno ne razbije iluziju i preokrene njihove živote. To će ih dovesti do toga da preispituju sebe, svoje mentalno zdravlje i jedna drugu.

Njihovo prijateljstvo i porodične veze postepeno potkopavaju osećaji krivice i paranoja, od kojih se razvijaju sumnje koje otkrivaju mračnu stranu majčinske ljubavi.

En Hatavej je svoju ulogu u filmu ‘Majčinski instinkt’ ocenila kao najtežu u njenoj karijeri i priznala da je malo nedostajalo da odustane od nje. Ovo je već druga adaptacija romana iz 2012. godine, nju je kreirao francuski reditelj Benoa Delom. Pored pomenutog dvojica u ostalim ulogama našli su se Anders Danijelsen Li, Džošua Čarls, Karolina Lagerfert, Loren Jafe i Aleksandar Blez.

Film ‘Majčinski instinkt’ (Mothers’ Instinct) svoje mesto na bioskopskim repertoarima zauzeće 28. marta. Ukoliko volite da pogledate psihološku dramu, dokazane glumice u glavnim ulogama ulivaju poverenje da iz bioskopske sale nećete izaći razočarani.

 

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap