Lovefest 2021 | Festival, 5-7. avgust - Vrnjačka Banja
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Back to Life!

Lovefest 2021


Vrnjačka Banja je spremna za novo ljubavno izdanje.


Domaća baština je nešto na čemu su generacije iza nas radile, a sadašnje generacije ulepšavale i bogatile. Bogat kulturni sadržaj u našoj zemlji je samo dodatan razlog zašto bismo morali da poštujemo i pružamo mu više pažnje nego što je to uobičajeno. Posebno se ponosimo domaćim manifestacijama, nastalim u prethodne dve decenije, a čiji je kvalitet sadržaja u rangu sa svetskim. Jedna od njih jeste i festival ljubavi, odnosno Lovefest koji će se ove godine održati od 5. do 7. avgusta na tradicionalnoj lokaciji, u Parku Jezero u Vrnjačkoj Banji.

S obzirom da prošle godine nije bilo izvodljivo održati festival, organizatori su se potrudili da se ‘Lovefest’ vrati u velikom stilu. Kapacitet se smanjio radi zdravstvene bezbednosti sa 20 na 5 hiljada posetilaca, koji će biti smešteni na prostoru površine dva hektara. Kao i prethodnih godina i ove će svi ljubitelji kvalitetnog elektronskog zvuka uživati u istom na pet muzičkih bina.

Lepa i prijatna energija, fantastično prirodno okruženje, kao i još bolji zvuk su sinonimi ovog festivala koji se 14 godina unazad kreće istom, ljubavnom putanjom. Ovogodišnji Lineup su popunila brojna, velika imena: Apollonia, Call Super, Dejan Milićević, Ilija Đoković, Jamie Tiller, Lakuti, Loco Dice, Marko Milosavljević, Michael Bibi, Nikola Vemić, Solar , Patrice Scott, Tama Sumo, Vladimir Ivković & Lena Wilikens, Zaltan, grupa Telephones i Wiliam Djoko.

Cene ulaznica za ovogodišnji ‘Lovefest’ se kreću u nekoliko kategorija u zavisnosti da li kupujete jednodnevnu ili za ceo festival. Njihove vrste, kao i promotivne cene možete pogledati na zvaničnom sajtu festivala preko kojeg ih možete kupiti, kao i na svim prodajnim mestima Tickets i Gigstix servisa. Budite brzi, jer karte nestaju velikom brzinom.

Sigurni smo da ćete na ovoj muzičkoj manifestaciji uživati kao nikad pre, najviše zbog prošlogodišnje pauze. Leto u Srbiji je nezaboravno upravo zahvaljujući ovakvim svetskim, a našim kulturnim dešavanjima.

Prepoučujemo

09

decembar

Prepoučujemo

19

novembar

Prepoučujemo

11

februar

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap