Lovefest 2020 | Festival, 6-8. avgust - Vrnjačka Banja
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Loading Događaji
Lovefest.20

Lovefest 2020


Vrnjačka Banja je spremna za novo ljubavno izdanje.


Domaća baština je nešto na čemu su generacije iza nas radile, a sadašnje generacije ulepšavale i bogatile. Bogat kulturni sadržaj u našoj zemlji je samo dodatan razlog zašto bismo morali da poštujemo i pružamo mu više pažnje nego što je to uobičajeno. Posebno se ponosimo domaćim manifestacijama, nastalim u prethodne dve decenije, a čiji je kvalitet sadržaja u rangu sa svetskim. Jedna od njih jeste i festival ljubavi, odnosno Lovefest koji će se ove godine održati od 6. do 8. avgusta na tradicionalnoj lokaciji, u Parku Jezero u Vrnjačkoj Banji.

Bez obzira na novonastalu situaciju i momenat u kojem se održivost muzičke industrije dovodi u pitanje, ‘Lovefest’ se izborio za svoju vremensku odrednicu, ali u nešto izmenjenim uslovima. Kapacitet se smanjio radi zdravstvene bezbednosti sa 20 na 5 hiljada posetilaca, koji će biti smešteni na prostoru površine dva hektara. Kao i prethodnih godina i ove će svi ljubitelji kvalitetnog elektronskog zvuka uživati u istom na pet muzičkih bina.

Lepa i prijatna energija, fantastično prirodno okruženje, kao i još bolji zvuk su sinonimi ovog festivala koji se 14 godina unazad kreće istom, ljubavnom putanjom. Ovogodišnji Line up su popunila brojna, velika imena: Apollonia, Call Super, Dejan Milićević, Ilija Đoković, Jamie Tiller, Lakuti, Loco Dice, Marko Milosavljević, Michael Bibi, Nikola Vemić, Runy, Patrick Topping, Tama Sumo, Vladimir Ivković & Lena Wilikens, Zaltan, grupa Tephones i Wiliam Djoko.

Cene ulaznica za ovogodišnji ‘Lovefest’ se kreću u nekoliko kategorija u zavisnosti da li kupujete jednodnevnu ili za ceo festival. Njihove vrste, kao i promotivne cene možete pogledati na zvaničnom sajtu festivala preko kojeg ih možete kupiti, kao i na svim prodajnim mestima Tickets i Gigstix servisa. Budite brzi, jer karte nestaju velikom brzinom.

Sigurni smo da ćete na ovoj muzičkoj manifestaciji uživati kao nikad pre bez obzira na okolnosti. Upravo je leto u Srbiji nezaboravno zahvaljujući ovakvim svetskim, a našim kulturnim dešavanjima.

Prepoučujemo

03

oktobar

Prepoučujemo

04

jul

Prepoučujemo

26

jun

Prijavi se na newsletter

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

© 2020 | Repertoar RS BlogSitemap