Lovac na zečeve | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Laš Kepler

Lovac na zečeve


Omiljeni spisateljski par se vratio u velikom stilu.


Vreme koje izdvajate za čitanje omiljene knjige je samo vaše. To su oni momenti kada bivate okupirani stranicama u kojima postoje tragovi mistike, uzbuđenja i drame. Da li možete da nabrojite knjige (bez obzira da li su u pitanju domaći ili strani autori) koje su vas toliko opčinile sadržajem da ste zaboravili sve oko sebe? Kojim stranicama se rado vraćate bez obzira što dobro poznajete njihovu tematiku? Verujemo da romani koji se posebno bave trilerima i uzbudljivim radnjama privlače vašu pažnju, pogotovo ako vas iznenađenje čeka na samom kraju.

Knjiga Lovac na zečeve koje potpisuje par pod pseudonimom Laš Kepler se dugo čekao. Ovaj švedski tandem je među omijenima zbog svog neospornog talenta za pisanje i kreiranje radnje koja je napeta do samog finala. U prilog tome govori planetarna popularnost knjige Hipnotizer koja je deo serijala o policijskom inspektoru Joni Lini.

Hipnotizer nije standardni krimi roman kakvih ima na hiljade širom sveta. U njemu je svaki detalj bitan jer je povezan sa sekvencama koje se spominju kako na početku, tako i na kraju romana. Bračni par Aleksandra i Aleksandar Ahndoril su se ovog puta potrudili da kreiraju stranice koje obiluju zagonetkama i akcijom, a koje su opet jedinstvene od ostalih, sličnih romana.

Svaka njihova knjiga, pa i ‘Lovac na zečeve’ započinju neobičnim scenama i momentima, ovog puta dečijom pesmicom. I tema je upravo fokusirana na ubistvo koje mora biti zataškano od javnosti koja nije navikla na nemile događaje u svom gradu. Kao i do sada, na scenu stupa Jona Lina, detektiv koji ovog puta dobija podršku od koleginice Sage Bauer, gde zajednički, korak po korak slažu deliće slagalice koja postaje komplikovana kako se pojavljuju novi tragovi. Njihovi različiti karakteri, mišljenja i metodi rada će ih dodatno zbližiti u misiji da otkriju ono čega se svi plaše.

Knjiga ‘Lovac na zečeve’ je dostupna u svim Vulkan knjižarama širom Srbije po ceni od 799 dinara, kao i putem njihovog zvaničnog sajta. Uvek možete iskoristiti i pogodnosti Kluba čitalaca i ostvariti brojne popuste.

Javite nam utiske, jer ne sumnjamo da ćete uživati u ovom novom izdanju naših omiljenih švedskih književnika.

 
Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap