Loši momci zauvek | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Bad Boys for Life

Loši momci zauvek

Režija: Adil Al Arbi i Bilal Falah


Šta ćete da uradite kada loši momci dođu po vas?


Ovog januara premijerno će biti prikazan poslednji deo trilogije pod nazivom ‘Loši momci’ (Bad Boys). Film Loši momci zauvek zaokružiće priču započetu u prvom delu iz 1995. godine, zatim proširenu u nastavku koji je snimljen osam godina kasnije. Naravno, ponovo ćemo u akciji videti poznati detektivski duo.

Prošlo je mnogo godina, detektiv Majk i inspektor Barnet su zašli u „ozbiljnije“ godine. Potonji je već doneo odluku o odlasku u penziju, dok Majk, zahvaljujući krizi srednjih godina, i dalje ne odstupa od mladalačkog života. Ubeđivanje kolege o odlaganju penzionerskih dana mu nije polazilo za rukom, sve dok se nije pojavio neko iz njihove prošlosti. Surovi vođa narko kartela čijeg su brata pre mnogo godina usmrtili je spreman za osvetu. Majk i Barnet će zbog njega zajedno krenuti u novu, poslednju misiju.

Policijski dvojac tumače glumci koji su i proslavili ovaj serijal, Vil Smit (Will Smith) i Martin Lorens (Martin Lawrence). Pored njih u filmu ‘Loši momci zauvek’ videćemo Vanesu Hadžens, Aleksandra Ludviga, Džoa Pantolijana i druge. Za režiju je zadužen još jedan dvojac, u pitanju su mladi belgijski reditelji Adil Al Arbi i Bilal Falah.

Franšizu prati čuvena pesma Bad Boys u izvedbi jamajčanskog rege sastava Inner Circle. Pesma koja je obajvljena 1987. godine često je korišćena u emisijama i serijama sa krimi tematikom, te je poslužila kao i muzička tema ovog serijala.

Film ‘Loši momci zauvek’ na bioskopski repertoar u našoj zemlji stiže 16. januara.

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap