Ljubav – Biseri srpske ljubavne poezije i proze | Knjiga
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Grupa autora

Ljubav – Biseri srpske ljubavne poezije i proze


Najlepši srpski stihovi na jednom mestu.


Koliko puta ste se u bilo kojoj situaciji (bilo ona lepa ili manje lepa) prisetili omiljenog stiha koji vas čini srećnim, setnim ili zaljubljenim? Istine su uvek izricali mudraci, pogotovo kada svoju poruku prenose kroz stihove. Književni mudraci će uvek biti voljeni. Srpsko društvo se može ponositi piscima koji su znali da će lepe reči spasiti svet. Izdavačka kuća Laguna je prepoznala potrebu svih knjiških ljubitelja da na jednom mestu okupi najveća i najznačajnija imena srpske književnosti. To je i uradila kroz knjigu Ljubav – Biseri srpske ljubavne poezije i proze.

Ne, nemoj mi prići. Ili Santa Maria della Salute? Ili pak Možda spava? Sve ovo je samo delić bisera smešteni u knjizi koja je pripremljena sa velikom ljubavlju i pažnjom.

 

„Ako sad nisi ti, nikad to nećeš ni biti. Nije sve u svoje vreme, već sve u tvoje vreme.“, Mika Antić

 

Ukoliko do sada niste bili u prilici da pročitate fantastično remek-delo “Blago cara Radovana“, bićete zasigurno oduševljeni njegovim odlomcima na ovim stranicama. A ko bi najlepše pisao o jednom duševnom stanju kao što je ljubav? Tu su i misli našeg beogradskog slikara, sa književnom dušom Mome Kapora, kao i neprocenjiva zapažanja Alekse Šantića.

Njima se pridružuju i Vojislav Ilić, Branko Miljković, Rade Drainac i Vasko Popa. Uvek i zauvek voljeni Ljubivoje Ršumović će ljubav objasniti na njemu svojstven način – dečjim jezikom. Duško Radović i Branislav Nušić su tu da ljubavne odnose prikažu na njihov šaljiv, ali ipak otrežnjujući način. Zato su i toliko voljeni. Zapravo, kompletna knjiga će vas katapultirati u svet čistih emocija, osećanja i uspomena.

Svoj primerak ovih bisera možete nabaviti u svim Laguninim i Delfi knjižara po ceni od 999 dinara. Ukoliko više preferirate komforniju kupovinu, na raspolaganju vam je i zvanični sajt izdavača.

Neke knjige su vredne vašeg uživanja. Pogotovo ako je reč o srpskoj poeziji koja će uvek biti izvor inspiracije. Ljubavne, naročito.

 
Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap