Lila - Kabare Monike Romić | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Svetlost žene

Lila – Kabare Monike Romić


Kabare o ženama koje su promenile svet.


Premijera Lila kabarea Monike Romić, obogaćenog muzikom pedesetih i šezdesetih, biće održana u četvrtak, 22. februara od 19 časova. Zabavna pozorišna predstava sa podnslovom ‘Svetlost žene’ odigraće na pozornici Centra za kulturu Vlada Divljan.

Kabare je o damama koje su učinile nešto dobro za čovečanstvo i ispunile svoj san i strast, menjale svet na raznim poljima od umetnosti do nauke, a sve to uz sjajnu muziku, duhovite priče, brojne izvođače i goste iznenađenja.

Sazaćete fascinantne priče o ženama kao što su Hedi Lamar, Marija Kiri, Sofija Soja Jovanović, Džozefina Bejker, Valentina Tereškova i ostale. Takođe, čućete neke nezaboravne hitove, ali i pesme koje dugo niste čuli. Otkrićemo vam samo neke od njih:  ‘Šu-šu’, ‘Lutka koja kaže ne’, ‘Chattanooga Choo Choo’, ‘Ljubav i moda’, ‘Autobus Calypso’.

Kreator projekta Svetlost žene, koji je podržao Sekretarijat za kulturu Grada Beograda, je glumica Monika Romić koja ujedno potpisuje i režiju predstave, dok je za dramatizaciju zadužena Slavica Ljujić. Pored Monike na sceni se pojavljuju i Vojislav Savić kao DJ, hor The International Belgrade Singers pod vođstvom dirigentkinje Olge Biserčić, Slavica Ljujić, Nikola Ugrinović u ulozi plesača i gost premijere Milorad Miki Damjanović.

Ukoliko želite da odlepršate, bar nakratko, u neka lepa i čista vremena, uz pregršt dobre muzike, sjajnog humora, zadivljujuće priče, ples, gitare, buzuki, nabavite karte na vreme na sajtu Tickets servisa. Cena ulaznice za kabare ‘Lila’ iznosi 1200 dinara.

Gospodo, ne propustite da izvedete dame i svi uživate u ovom vremeplovu. Deo prihoda ide u humanitarne svrhe za Društvo multiple skleroze Srbije, za pomoć ljudima sa MS, a povodom obeležavanja 50 godina postojanja ovog društva.

 
Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap