Lesi se vraća kući - film | Bioskopski repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Lassie - Eine abenteuerliche Reise

Lesi se vraća kući

Režija: Hano Olderdisen


Najpopularniji pas na svetu se vraća na veliki ekran.


Filmske projekcije će uvek imati dodatnu draž ukoliko su nastale na osnovu popularnog knjiškog klasika. Naročito ako je on predstavljao neizostavni deo detinjstva svih mališana. Da li se možete setiti priča kojima ste se uvek vraćali kao mali? I da li su te knjige i danas obavezan deo vaše kućne biblioteke? Kako je već opšteprihvaćeno, publika će uvek dobro reagovati na tople bajke o odnosu između ljudi i životinja. Ovog puta, iz nemačke produkcije stiže konačno sjajna ekranizacija jedne od omiljenih priča – Lesi se vraća kući.

Ovog puta, osluškujući potrebe gledalaca koji su se uželeli promena i vraćanju nekim starim, a uvek aktuelnim žanrovima, nemačka filmska industrija je odlučila da isprati te želje. Pod rediteljskom palicom Hanoa Olderdisena, za februar ove godine spremljena je svečana premijera o našem omiljenom životinjskom junaku. Međutim, zbog zdravstvene situacije ona je pomerena u pravo vreme, kada je svima neophodan odušak od svega.

Lesi je škotski ovčar ili koli, koja ima najboljeg prijatelja, a to je dečak Flo. Razume ga, tu je u svim njegovim igrama i odrastanju. Ipak, život ih razdvaja na neočekivane načine, ali Lesi je uporna u želji da opet bude sa svojim drugarom, tražeći načine da ostane uz njega i u dobru i u zlu. Sebastijan Bezel i Niko Mariška su fenomenalno izneli svoje uloge u ovoj ekranizaciji, zbog čega filmu predviđaju veliki uspeh.

Čak iako je ‘Lesi se vraća kući’ po svojoj tematici porodični film, uvek ga možete odgledati sami ili zajedno sa svojim prijateljima. Ovakve priče ne poznaju vreme, socijalna niti starosna ograničenja. Dovoljno je da od 15. oktobra odaberete omiljeni bioskop, rezervišete karte putem njiegovog zvaničnog sajta ili kupite direktno na blagajni na dan projekcije i uz kokice uživate u kadrovima koji će vas ostaviti bez daha.

Katapultirajte se u detinjstvo jednim opuštajućim ostvarenjem koje pokazuje kako ljubav može biti bezuslovna čak i kada nas život baci u brojna iskušenja. Prijateljstvo između ovog psa i dečaka je pravi primer za to.

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap