Ledena krv: Nasleđe | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
 • Ovaj događaj je prošao.
Cold Blood Legacy : La Mémoire du sang

Ledena krv: Nasleđe


Mnogima najdraži francuski glumac se našao u glavnoj ulozi u još jednom trileru.


Film Ledena krv: Nasleđe je snimljen udruženim snagama francuske i ukrajinske produkcije, ali je jezik kojim se govori u filmu – engleski. Glavnog lika tumači slavni francuski glumac Žan Reno (Jean Reno), koji je najveći deo te slave stekao u trilerima kao što su Nikita (1990), Profesionalac (Léon: The Professional – 1994)Ronin iz 1998. godine.

U filmu Ledena krv: Nasleđe, Reno tumači Henrija, bivšeg profesionalnog ubicu. Pokušavajući da zaboravi svoj prošli život, Henri živi izolovano u kućici pored jezera, u jednoj Američkoj šumi  gde okružen samo snegom i prirodom, pecajući provodi „penzionerske“ dane. To se menja kada pronalazi povređenu devojku, koja je doživela nesreću na motornim sankama. Njenim spasavanjem Henri će se ponovo naći u opasnoj igri iz koje je želeo da izađe.

Pored pomenutog Franuza u ovom akcionom trileru uloge tumače Sara Lind, Džo Anderson i Dejvid Džasi (David Gyasi). Prikazivanje filma u našim bioskopima počeće od 25. jula. Kako će se neko ko nije navikao da spasava život, već potpuno suprotno, snaći u ulozi spasioca i da li je napravio grešku verujući nepoznatoj osobi? Na ova dva pitanja možete dobiti odgovor ako iz letnjeg, filmskog repertoara izaberete film Ledena krv: Nasleđe.

 
Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

  Prijavi se na newsletter

  1 Komentar o “Ledena krv: Nasleđe

  Ostavi komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap