Led 2 | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Lyod 2

Led 2

Režija: Žora Križovnikov


Da li postoji život posle “živeli su srećno do kraja života?“


Protagoniste filma Led 2 je publika odmah zavolela. Štaviše, sada je svaki Dan zaljubljenih obojen pričom jednog Saše i jedne Nađe. Pretprošle 2018. godine, desila se jedna ljubavna priča na ledu. I to prava bioskopska. Sa svim ruskim elementima, muzikom i sjajnom glumačkom postavom.

Među njom se našao i naš Miloš Biković koji je pored Aglaje Tarasove (Aglaya Viktorovna Tarasova) i Aleksandra Petrova (Alexander Petrov) postao još veći miljenik srpske i ruske publike. Svetsku premijeru je imao u Moskvi, upravo na Dan zaljubljenih, 14. februara. Tada je prema navodima najvećeg ruskog portala posvećenog sedmoj umetnosti, najgledaniji film u ruskim bioskopima bio upravo film Led koji je imao dvostruko više gledalaca od završetka trilogije ‘Pedeset nijansi – oslobođeni’.

Film ‘Led 2’ je baziran na istinitim događajima, odnosno životu šampionke u umetničkom klizanju koja je imala teško detinjstvo, ali vera pojedinaca u njen talenat ju je motivisala da postigne izvanredne uspehe. Nađa je postala šampionka u klizanju, ali je pre toga imala tu nesreću da bude u invalidskim kolicima bez nade za oporavak. Tada se vratila u rodni grad na Sibiru – Irkutsk kako bi se zatajila. Međutim, sa svojim demonima se tada borio i jedan vrcavi hokejaš koji joj je na zanimljive načine postavljao “prepreke“ u nadi da će ona ponovo prohodati. I uspeo je. Postali su nezamenljivi jedno drugom, a ujedno i najveća podrška tokom karijere.

Par godina kasnije, oni su i dalje u čvrstoj i duboko emotivnoj vezi. Dodatak njihovoj klizačkoj opremi jesu i burme. Dobijaju i kćerkicu, pa im je i život dvostruko lepši. Ipak, prava avantura kreće onog momenta kada budu saznali loše vesti.

U domaćim bioskopima film ‘Led 2’ počinje sa prikazivanjem 14. februara. Povedite vama dragu osobu i uživajte u priči koja će vas definitivno oraspoložiti i podstaknuti da ovakvim ostvarenjima uvek poklanjate svoje slobodno vreme i pažnju. Jer kvalitet je uvek na ceni.

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap