Laura Pausini | Koncert | Beograd 2024 | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
World Tour Winter 2024

Laura Pausini


Da li ste spremni za najpopularniju italijansku kantautorku?


Beograd je odavno postao epicentar kvalitetnih muzičkih dešavanja koja ujedno podrazumevaju i dolazak najvećih regionalnih i svetskih zvezda. Odnosno, postao je jedna od najvažnijih tačaka na muzičkoj karti, kao poželjna lokacija za bilo koju vrstu umetničkog izražavanja. Vest da će najpoznatija italijanska kantautorka, Laura Pausini, po prvi put gostovati u srpskoj prestonici, izazvala je kolektivno oduševljenje. Stoga, da li ste već spremili za 18. decembar u Štark Areni?

Nijedno porodično, nedeljno okupljanje, kao nijedno sentimentalno putovanje, a posebno odlazak u Italiju ne može da prođe bez njenih senzitivnih i romantičnih nota. Jer to je upravo Laurina čar – sposobnost da najtananije emocije pretvori u nezaboravno muzičko remek-delo. Setite se samo kada ste je prvi put čuli i uporedite sa sadašnjim trenutkom – shvatićete koliko je njen uticaj i danas izuzetno jak. 

Nakon što je rasprodala sve glavne muzičke arene u Evropi, i nastavivši svoju turneju po Latinskoj Americi, ovog puta će svoju treću etapu započeti u Čileu, pa potom nastaviti u Beogradu, 18. decembra. Kao najnagrađivanija muzička pop umetnica uspela je da postane omiljena zbog činjenice da svoju muziku snima na čak 5 jezika, a prepoznaćete je po hitovima ‘En Cambio No’, ‘Viveme’, ‘La Solitudine’ i mnoge druge koje sa podjednakom energijom izvodi skoro 20 godina. Pored Beograda, ona će posetiti i druge gradove, poput Rima, Torina, Milana, Marseja, Malage, Minhena, Sofije, Ljubljane, Ženeve, Bazela i Livorna. Za sve posetioce je najavila veliki spektakl koji uključuje ogroman šou sa impresivno velikom produkcijom, skoro 3 sata muzike i listu sa vanvremenskim hitovima i pesmama sa njenog poslednjeg albuma, objavljenog u oktobru 2023. godine.

Cene ulaznica se kreću u nekoliko kategorija i to od 5500, 6600, 7900, 8900, 9900 i 12000 dinara, a možete ih nabaviti na nekoliko načina – putem eFinity aplikacije, njihovog zvaničnog sajta i na prodajnim mestima u Rajićevoj, blagajni Doma omladine, trafikama Moj kiosk i blagajni Štark Arene. 

Kako se približava datum koncerta, sve je veće uzbuđenje, i to sa razlogom. Verujemo da će Laura Pausini opravdati vaša očekivanja, jer takve legende uvek nađu način da održe svoj kvalitet i poštovanje publike.

 

 

Prepoučujemo

18

jun

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

09

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap