Lara Fabian - Štark Arena 2022 | Koncert
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
 • Ovaj događaj je prošao.
50 World Tour

Lara Fabian

Pop

Za sve ljubitelje romantičnih pesama ovaj koncert je definitivno pravi izbor!


Pop pevačica Lara Fabijan (Fabian) će u okviru turneje ’50 World Tour’ održati koncert i u našem glavnom gradu, i to u Štark Areni. Povod turneje je proslava Larinog 50. rođendana, ali i 30 godina uspešne karijere.

Lara Fabian je muzičarka, glumica i producent belgijsko-italijanskog porekla. Karijeru je započela prvim singlom ‘L’aziza est en pleurs’, koji je objavila 1986. godine. Na njenu međunarodnu popularnost je veliki uticaj imalo pojavljivanje na Pesmi Evrovizije u Dablinu 1988. godine. Tada je predstavljajući Luksemburg sa numerom na francuskom jeziku ‘Croire’ zauzela visoko 4. mesto. Početkom devedestih godina seli se u Kanadu, gde sredinom decenije pravi proboj na muzičku scenu svojim drugim albumom Carpe Diem.

Do sada, Lara Fabian je izdala ukupno 14 studijskih albuma prodatih u više od 20 miliona primeraka širom sveta. Možemo je nazvati muzičkim poliglotom, jer je tokom karijere pesme izvodila na francuskom, italijanskom, engleskom, španskom, portugalskom, grčkom, ruskom, nemačkom i još nekoliko jezika, iako većinu od tih jezika ne govori tečno. Njen glas spada u soprane, a pored pevanja iskoristila ga je za pozajmljivanje liku Esmeralde u francuskoj verziji filma ‘Zvonar Bogorodične crkve’ (The Hunchback of Notre Dame) iz 1996. godine. U ovaj animirani filmu Diznijeve produkcije je između ostalih uvrštena i jedna Larina pesma.

Beogradski koncert u Štark Areni će joj poslužiti za predstavljanje novih pesama sa albuma ‘Papillion’ koji je izdat u februaru 2019 godine. Pored njih moći ćete da čujete i velike hitove kao što su Caruso, Je T’ Aime, Adagio, Je Suis Malade i mnoge druge. Lara Fabian će navedene pesme pevati 22.oktobra 2022. godine sa početkom od 20 časova. Taj datum određen kao novi posle otkazivanja koncerta zakazanog za 16. novembar.

Ulaznice za ovaj spektakularni koncert su već puštene u prodaju. Možete ih pronaći na biletarnici Štark arene, Bilet centra, Ticket Visiona i njihovom sajtu. Cene po kategorijama iznose 3.200, 3.500, 3.900, 4.000, 5.500, 7.000 i 8.500 dinara. Klikom na baner ispod možete ih obezbediti odmah!

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

  Prijavi se na newsletter

  1 Komentar o “Lara Fabian

  Ostavi komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap