Kung Fu panda 4 (2024) | Crtani film | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Kung Fu Panda 4 (2024)

Kung Fu panda 4

Režija: Majk Mičel


Stiže nam novi nastavak omiljene animirane franšize.


Kung Fu Panda je filmska franšiza iz studija Drimvorks (DreamWorks) koja je osvojila srca publike širom sveta. To je uspela sjajnom mešavinom akcije, humora i dubokih poruka. Ovog marta na bioskopske repertoare stiže četvrti deo zabavne priče.

Počevši od prvog filma iz 2008. godine, ova franšiza prati avanture Poa, pande koja sanja da postane veliki kung fu ratnik. Po se suočava sa raznim izazovima i preprekama dok uči veštine borbe i pronalazi svoje mesto u svetu kung fua. Jedan od najupečatljivijih aspekata priče su likovi, svaki sa svojom jedinstvenom ličnošću i pozadinom. Od mudrog kung fu majstora Šifua do šarene grupe od pet veštih boraca.

U filmu ‘Kung Fu panda 4’, Po je izabran da postane duhovni vođa Doline mira. Pored toga što o novoj ulozi ne zna apsolutno ništa, problem mu pravi i pronalazak i obuka novog Zmajevog ratnika. Stvar komplikuje zla Kameleonka koja želi da prizove sve zlikovce koje je Po ranije savladao. Pomoć će pronaći u lukavoj stepskoj lisici Žen koja će pokazati neprocenjive veštine.

U originalnoj verziji, glas glavnom junaku po četvrt put daje Džek Blek. Pored njegovog, čućemo glasove i Vajole Dejvis i Akvafine, ali i glumačkih veličina kao što su Dastin Hofman i Brajan Kranston. U našim bioskopima gledaocima će na raspolaganju biti i sinhronizovana verzija. U njoj su, između ostalih, glasove pozajmili Miloš Samolov, Voja Brajović, Slobodan Boda Ninković i Đurđina Radić.

Pored izvanredne animacije i dinamičnih borbi, Kung Fu Panda takođe prenosi univerzalne poruke o prijateljstvu, hrabrosti i samopouzdanju koje privlače publiku svih uzrasta. U to ćete moći da se uverite od 7. marta, kada će najnoviji nastavak doći u bioskope.

O uspehu ove franšize govori i činjenica da je proširena na televizijske serije, video igre, knjige i razne proizvode vezane za likove. Kung Fu Panda je postao neizbrisiv deo pop kulture, ostavljajući dubok i pozitivan trag u svetu crtanog filma.

 

Titlovana verzija


Sinhornizovana verzija

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap