Film: Kućni patuljci - Operacija Kolačići | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Die Heinzels - Rückkehr der Heinzelmännchen

Kućni patuljci – Operacija Kolačići

Režija: Ute fon Munhov-Pol


Nova čokoladna avantura je na pomolu!


Nekako nam je sedma umetnost nedostajala, kada odlazak u bioskope nije bio moguć, odnosno kada je ceo svet na momenat stao. Srećom, polako prolazi i taj period, a mi se postepeno vraćamo u standardne tokove. Koji, između ostalog, podrazumevaju i odlazak na bioskopske projekcije, odavno najavljivane svim generacijama. A najviše najmlađima. Među njima je i dugo očekivano ostvaranje, koje dolaze iz nemačke produkcije: Kućni patuljci – Operacija Kolačići. 

Mališani će uvek ceniti dobru zabavu koja podrazumeva i uživanje u kvalitetno kreiranim animiranim filmovima. Omiljeni patuljci iz Kelna ovog puta upadaju u nove neprilike, ali sa jasnom misijom: pomoći drugima onda kada im je zaista neophodna pomoć i učiniti ceo proces smešnim. Ovaj porodični film je zapravo namenjen svima. I čini se da mali, slatki stvorovi sa crvenim kapicama ipak važe za marljive, radoznale i hrabre, pogotovo onda kada je to bitno. Skrivali su se pod zemljom skoro 200 godina, odnosno od onog momenta kada ih je proterala zla krojačeva žena.

Međutim, najodvažnija među njima, plavokosa devojčica, revoltirana takvim podzemnim životom, odlučuje da ode na površinu i sazna u čemu je to dobra. Zapravo, neodlučna je po pitanju mnogih zanimanja, ali spletom slučajnih okolnosti, zajedno sa dva drugara, završava u velikoj pekari mrzovoljnog šefa Tea koji iza sebe ima lošu porodičnu istoriju. Patuljci odlučuju da pomognu ovom poslastičaru tako što će naučiti da prave kolače i tako postanu majstori svog zanata. Ova komedija je od početka do kraja zabavna i intuitivna, obojena maštom i dogodovštinama glavnih junaka.

Avanture kućnih patuljaka prikazivaće se u domaćim bioskopima od 22. oktobra. Vaše ulaznice možete unapred rezervisati na zvaničnom sajtu vašeg omiljenog bioskopa, prateći preporučena uputstva za bezbedan odlazak ili direktno na sam dan projekcije kupiti na blagajni. Povedite omiljeno društvo i uz kokice uživajte u izabranom ostvarenju. 

Da li je Operacija kolačići uspešno prošla?

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap