Kraljice zločina | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
The Kitchen

Kraljice zločina

Režija i scenario: Andrea Berlof


Film koji će verovatno zainteresovati i pripadnice nežnijeg pola, koje su zbog svojih partnera često u prilici da gledaju filmove sa njima ne tako bliskim temama.


‘Kraljice zločina’ je još jedan u dugačkom nizu filmova koji prati priču o mafijaškim poslovima. U ovom slučaju, u pitanju su dešavanja vezana za irsku kriminalnu organizaciju smeštenu u Njujorku, tačnije u delu Menhetna koji se naziva ‘Hell’s Kitchen’. S tim što ćemo se vremenski vratiti nekoliko decenija unazad, u 1978. godinu.

Tri vodeća člana pomenute irske mafije završiće iza rešeteka, a njihove supruge ostaće bez dovoljno sredstava za život i odgajanje dece. Usled nedovoljne količine novca za pomoć, koja im je određena od novog vođe krenuće u potragu za poslom ili nekim sličnim vidom zarade. Kada shvate da se nalaze u gotovo bezizlaznoj situaciji preuzeće stvari u svoje ruke. Postepeno će početi da preotimaju nazad poslove koje su radili njihovi muževi, i otići toliko daleko da će dovesti u opasnost čitav grad.

Vodeći trio opakih dama tumače Melisa Makartni (Melissa McCarthy), Tifani Hadiš (Tiffany Haddish) i Elizabet Mos (Elisabeth Moss). Film ‘Kraljice zločina’ je baziran na seriji stripova istog imena, koja pripada jednoj od izdavačkih grana čuvene DC familije stripova. Ne iznenađuje činjenica da režiju i scenario potpisuje još jedna dama – Andrea Berlof.

Ova neuobičajena krimi drama, sa elementima dobre akcije na repertoar bioskopa u našoj zemlji stiže 22. avgusta. Pogledajte kako će se domaćice snaći u okrutnom mafijaškom svetu i podelite vaše utiske sa nama.

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap