Krajnje poremećen, šokantno okrutan i zao | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile

Krajnje poremećen, šokantno okrutan i zao

Režija: Džo Berlinger | Scenario: Majkl Vervi


Možete naslutiti iz naslova filma da je ovo priča o ozloglašenom serjiskom ubici, ali upoznaćete se i sa još nekim njegovim neverovatnim poduhvatima.


Film neuobičajeno dugog naziva, ‘Krajnje poremećen, šokantno okrutan i zao’ je novo u nizu ostvarenja baziranih na istinitoj priči. Zapravo, film je snimljen prema knjizi njegove dugogodišnje partnerke iz čije perspektive će i gledaoci saznati priču o jednom od najvećih zločinaca u američkoj istoriji.

Ted Bandi je tokom 70-ih godina prošlog veka počinio niz stravičnih zločina u sedam američkih država, ubio je toliko žena da se ni danas ne zna tačan broj, procene se kreću između 35 i čak preko 100 ubistava! Pošto je studirao pravo, odlučio je da se sam brani u višegodišnjem sudskom procesu, a to mu je olakšalo da počini još jedno krivično delo. U ovoj biografskoj drami saznaćete na koji način je priveden pravdi, da li je priznao svoja nedela i koliko je teško bilo osuditi ga za sva ili bar deo zločina.

U filmu ‘Krajnje poremećen, šokantno okrutan i zao’, lik poremećenog zločinca tumači Zek Efron (Zac Efron), pored njega tu su i Lili Kolins (Lily Collins), Kaja Skodelario (Kaya Scodelario), Džefri Donovan (Jeffrey Donovan) i u ulozi sudije čuveni Džon Malkovič (John Malkovich).

Film možete pogledati u našim bioskopima od 3. maja.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap