Film: Kako se rešiti Deda Mraza | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Fatman

Kako se rešiti Deda Mraza

Režija: Ešom i Ijan Nelms


Priča o Deda Mrazu na jedan drugačiji način.


Novogodišnje priče sa srećnim krajem nas prate od samog detinjstva, perioda u kojem smo bezbrižno maštali da i sami postanemo superheroji. Kada smo porasli i kada je realnost postala jasnija, ipak se nismo odrekli snova. Pogotovo snova o našem omiljenom prazničnom junaku – Deda Mrazu.

Sijaset filmova sa različitom glumačkom postavom su dostupni svim generacijama za gledanje, a ipak u svakom trenutku možemo nabrojati naša omiljena praznična ostvarenja. Jedno od takvih koje možda na prvi pogled ima sličnu tematiku, ali je zapravo mnogo primamljivija opcija gledaocima jeste ostvarenje pod nazivom Kako se rešiti Deda Mraza.

U Laponiji živi nama omiljena novogodišnja i božićna figura. Dekica sa prepoznatljivim crvenim odelom i saonicama koje magično mogu da prelete nebo i parkiraju se pored svačijeg dimnjaka. Ili nije baš tako. Melu Gibsonu je ova uloga fantastično legla, a stiže nam u bioskope taman kada nam je preko potrebna praznična čarolija.

Iako ima svoje vredne vilenjake koji su već pripremili poklone za svako dete na ovoj planeti, Kris Kringl je zabrinut zbog opadajuće tražnje za njegovim počasnim poslom. Svestan da je svuda prisutna kriza, u poslednji čas mu stiže ponuda koju ne sme da odbije. Zapravo je prisiljen na partnerstvo sa američkom vojskom i dobija neobičan zadatak u koji upliće i svoje pomoćnike vilenjake. 

Istovremeno, na drugoj strani sveta pojavljuje se i razmaženi 12-godišnjak nezadovoljan svojim poklonom. Istovremeno se odlučuje za osvetu i bira poznatog atentatora koji će tražiti lenjog Deda Mraza, čak iako treba na kraj sveta. Film ‘Kako se rešiti Deda Mraza’ ima izuzetno duhovitu notu, sa primesama akcije i naravno fantazije. Pored Gibsona, njemu se pridružuju i Volton Gogins (Walton Goggins), Marijana Žan-Batist (Marianne Jean-Baptiste) i ostali protagonisti.

U domaćim bioskopima prikazivanje je zakazano za 7. januar, a do tada rezervišite mesta u omiljenoj sali. 

Da li ste zaista spremni da vidite Deda Mraza u malo drugačijem stilu? Verujemo da će ova američka produkcija zasigurno opravdati praznična očekivanja.

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap