Kako da dresirate svog zmaja 3 | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
How to Train Your Dragon: The Hidden World

Kako da dresirate svog zmaja 3

Režija i scenario: Din Debloa | Režija sinhronizacije: Milan Antonić


Uplovite i vi u skriveni svet zmajeva!


Posle velikog uspeha filmova Kako da dresirate svog zmaja iz 2010 godine i Kako da dresirate svog zmaja 2 (2014) iz ‘DreamWorks’ studija nam je stigao treći deo animirane avanture bazirane na istoimenoj knjizi Kreside Kauel.

U ovom nastavku, utopija koja je stvorena između ljudi i zmajeva će se susresti sa najvećim izazovom do sada. I jedni i drugi biće primorani da napuste svoje domove i upuste se u putovanje kroz skriveni svet za koji nisu znali ni da postoji. Simpatnični zmajevi upašće u nevolju zbog zmajolovca koji želi da zarobi posebnog zmaja za svoju kolekciju ulovljenih zmajeva, egzistencija njihove cele rase ugrožena jer on može doći do saznanja gde se nalazi njihovo tajno mesto i sve ih zarobiti. Zbog toga se svi moraju udružiti u borbi za svoju slobodu i nijedan zmaj ne sme biti zarobljen! Da li će neuništivo prijateljstvo malog vikinškog sela sa zmajevima biti dovoljno da se ova neprilika prebrodi. Još jedna uzbudljiva avantura vas neće ostaviti ravnodušnim.

Film je sinhronizovan na srpski jezik, a glasove su pozajmili Miloš Đuričić, Dragan Vujić Vujke, Milena Živanović, Aleksandar Srećković Kubura i drugi. Iskoristite priliku i pogledajte treći deo fantastičnog animiranog filma Kako dresirati svog zmaja.

 

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap