Juče | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Yesterday

Juče

Režija : Deni Bojl | Scenario: Ričard Kertis


Ko? The Beatles? Pol Makartni? Džon Lenon? Nikad čuli!


Dobro došli u svet u kojem najpopularnija muzička grupa svih vremena nije postojala, a ni nijedna njihova pesma. Film Juče je novo ostvarenje čuvenog, Oskarom nagrađenog reditelja Denija Bojla (Danny Boyle) u kojem se mogu videti elementi fantazije, komedije i ljubavne drame.

Džek Malik, mlad i ne mnogo uspešan kompozitor iz engleskog gradića, u trenutku misterioznog nestanka struje u celom svetu doživljava neobičnu saobraćajnu nesreću. Nakon te nesreće počinje njegov novi život. Ispostaviće se da je on jedina osoba na planeti Zemlji koja zna pesme čuvenih Bitlsa, tj. da oni zapravo nisu ni postojali! Njegova karijera će dobiti vrtoglavi uspon i steći će jednaku popularnost koji su imali momci iz Liverpula.

Film Juče će nam pokazati kako će se Džek snaći u ulozi najpopularnije muzičke zvezde na svetu, koliko novac, slava i menadžer mogu da utiču na čoveka i da li će zbog svega toga izgubiti ljubav svog života. Glavnu ulogu tumači debitant na filmskom platnu Himeš Patel (Himesh Patel), a igraju i Lili Džejms (Lily James), Kejt Makinon (Kate McKinnon) i drugi. U filmu se pojavljuje i stvarna muzička zvezda današnjice Ed Širan (Ed Sheeran).

Od 27. juna u domaći bioskopima možete pogledati film Juče i možda razrešiti dilemu – da li nam je samo ljubav potrebna?

 

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap