Il Divo - koncert | Štark Arena, 28. oktobar 2023. | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
A New Day Tour

Il Divo


Koncert koji se na ovim prostorima dugo čekao.


Muzika dobija na važnosti kada ispred nas stoji izvođač ili grupa izvođača u čijim zvucima i opojnim notama beskrajno uživamo. Tako smo ostali i oduševljeni činjenicom da ćemo 28. oktobra u Štark Areni ugostiti jednu od najpopularnijih muzičkih grupa današnjice – Il Divo.

Nekoliko sjajnih činjenica – daleke 2003. godine je ovaj multinacionalni bend sastavio planetarno poznati britanski producent i kritičar Sajmon Kauel. Iako na samom početku nisu bili prihvaćeni, ovo je prvi sastav koji je posle 25 godina ponovio identičan uspeh grupe Led Zeppelin, objavivši album bez ijednog prethodnog najavnog singla, pri čemu se album našao na vrhu svih top lista. 

Prodali su preko 26 miliona albuma širom sveta, dobivši preko 150 prestižnih nagrada za najprodavanije albume u preko 30 zemalja, a istovremeno su zabeležili i uspešno ostvarili četiri rekordne svetske turneje zaredom. Impresivno, zar ne?

Il divo čine tri tenora – Sebastian Izambar, Dejvid Miler i Urs Biler, kao i neverovatni bariton Stiven Labri. Ujedno su najavili izvedbe hitova iz „prvih“ 20 godina svog postojanja, sa dodatnim muzičkim iznenađenjima. 

Beogradskoj publici je trebalo da se predstave na jesen 2022. godine, međutim, koncert je odložen zbog najtužnije moguće vesti, a to je da ih je prerano napustio njihov kolega neverovatnog talenta – Karlos Marin. U njegovu čast, ovaj popularni ansambl je odlučio da svoju ovogodišnju turneju pod nazivom „A New Day Tour“ posveti Karlosu, osmišljenu kao seriju koncerata koji će na jednom mestu objediniti muzičke arije iz žanra operskog roka.

Cene ulaznica se kreću u nekoliko kategorija, tipičnih za raspored Štark Arene – 4300, 5800, 7900, 8000, 9900 i 11900 dinara. Takođe, organizatori su najavili i takozvani Meet & Green susret, tokom kojeg možete i lično upoznati članove grupe Il Divo, a cena specijalne ulaznice iznosi 27.990 dinara. 

Da li ste spremili spisak pesama koje biste voleli da čujete na predstojećem muzičkom spektaklu?

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap