Ida Prester | Koncert, Beograd 2024 | Dom omladine
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Sad

Ida Prester


Koncert koji će obeležiti 20 godina karijere autentične pevačice. 


Koncerti su jedan od omiljenih vrsta zabave, naročito s proleća kada nas konačno napuste hladni dani. Obradovala nas je vest da će Ida Prester održati koncert pred beogradskom publikom i to posle duže vremena. Kako je najavila, pored proslave dve decenije rada, predstaviće i svoj prvi solo album ‘Sad’. Koncert je zakazan za petak, 5. april u sali Amerikana čuvenog Dom omladine.

Za Idu Prester prvi sinonim jeste šarena i univerzalna pokretačka energija. Štaviše, kada se pre 20 godina pojavio bend Lollobrigida, kompletno su uzdrmali regionalnu scenu i promenili kurs jednog muzičkog pravca. Od lo-fi projekta do fantastičnog benda, prešli su dug put i to njihovo stvaralaštvo ne gubi na kvalitetu. Njihov zvuk je obogaćen gitarama i akustičnim popom, a tekstovi su autentični u tolikoj meri da se u njima svi prepoznaju.

Ida Prester će nastupiti uz pratnju benda i dugogodišnje prijateljice i saradnice Petre Cigoj. Kao zagrevanje za beogradski koncert najavljeno je novo lice domaće alternativne scene Zhiva.

Sve festivalske pozornice su osvojene od strane ove pevačice, a svaka domaća radio stanica obojena njenim hitovima. ‘Ja se resetiram’, ‘Party’, ‘Volim te’, ‘Bivša cura’ i ‘Sutra’ su samo od nekih klasika, a nove kao što su ‘Kvar’, ‘Minuta’ i ‘Dodir’ su takođe omiljene.

Za koncert Ide Prester promo cena ulaznica iznosi 1800 dinara (kontingent je ograničen na sto ulaznica) nakon ćega će cena ulaznica iznositi 2000 dinara, a pred koncert 2500 dinara. Karte možete u nekoliko klikova nabaviti preko zvaničnog sajta eFinity servisa, na svim njihovim prodajnim mestima širom Srbije, kao i na blagajni Doma Omladine Beograda. Zabava i dobar provod su zagarantovani, a publika svojim poverenjem to i potvrđuje.

Da li ste već spremili spisak Idinih hitova?

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

29

februar

Prepoučujemo

02

mart

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap