Ida Prester | Koncert, Beograd 2024 | Dom omladine
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Sad

Ida Prester


Koncerti koji će obeležiti 20 godina karijere autentične pevačice. 


Koncerti su jedan od omiljenih vrsta zabave, naročito s proleća kada nas konačno napuste hladni dani. Obradovala nas je vest da će Ida Prester održati koncert pred beogradskom publikom i to posle duže vremena. Kako je najavila, pored proslave dve decenije rada, predstaviće i svoj prvi solo album ‘Sad’. Dva koncera su zakazana za 4. i 5. april u sali Amerikana čuvenog Dom omladine.

Za Idu Prester prvi sinonim jeste šarena i univerzalna pokretačka energija. Štaviše, kada se pre 20 godina pojavio bend Lollobrigida, kompletno su uzdrmali regionalnu scenu i promenili kurs jednog muzičkog pravca. Od lo-fi projekta do fantastičnog benda, prešli su dug put i to njihovo stvaralaštvo ne gubi na kvalitetu. Njihov zvuk je obogaćen gitarama i akustičnim popom, a tekstovi su autentični u tolikoj meri da se u njima svi prepoznaju.

Ida Prester će nastupiti uz pratnju benda i dugogodišnje prijateljice i saradnice Petre Cigoj. Kao zagrevanje za beogradski koncert najavljeno je novo lice domaće alternativne scene Zhiva.

Sve festivalske pozornice su osvojene od strane ove pevačice, a svaka domaća radio stanica obojena njenim hitovima. ‘Ja se resetiram’, ‘Party’, ‘Volim te’, ‘Bivša cura’ i ‘Sutra’ su samo od nekih klasika, a nove kao što su ‘Kvar’, ‘Minuta’ i ‘Dodir’ su takođe omiljene.

Za koncert Ide Prester promo cena ulaznica iznosi 1800 dinara (kontingent je ograničen na sto ulaznica) nakon ćega će cena ulaznica iznositi 2000 dinara, a pred koncert 2500 dinara. Karte možete u nekoliko klikova nabaviti preko zvaničnog sajta eFinity servisa, na svim njihovim prodajnim mestima širom Srbije, kao i na blagajni Doma Omladine Beograda. Zabava i dobar provod su zagarantovani, a publika svojim poverenjem to i potvrđuje.

Da li ste već spremili spisak Idinih hitova?

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap