Hooverphonic - Bitefartcafe Summer Stage 2022 | Koncert
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Bitefartcafe Summer Stage

Hooverphonic


Popularni belgijski trio dolazi u naš grad.


Prolećna sezona je uveliko počela kada govorimo o muzičkim svečanostima koje ne smemo propustiti. Ljudi se bude, kao i njihove želje za uživanjem u kvalitetnim sadržajima. Ljubitelji neobičnog, a opet savršenog zvuka oduševljeni su činjenicom da će se na bini Bitefartcafe-a, 26. i 27. maja konačno pojaviti jedan od najpopularnijih evropskih bendova sadašnjice – Hooverphonic.

Sigurno ste barem jednom bili u prilici da čujete obrađenu verziju njihovog hita Mad About You i crno-beli spot koji je 2012. godine zapalio internet? Uostalom, koji je bolji način da se proslavi dvadeset godina od stvaranja ovog hita, nego potpuno novom koncertnom turnejom uz povratak velike pevačice Gejke Arnart?

Hooverphonic se sa pravom naziva jednim od najuticajnijih psihodeličnih bendova koji je zapravo izrodio novi pravac, takozvani retro futurizam, stil koji podrazumeva jaku zaljubljenost prema specifičnoj melodiji. Ono po čemu su prepoznatljivi jeste njihovo učešće u brojnim temama velikih blockbastera. Jedan od osnivača, Frank Dušen je zahvaljujući studijama filmske umetnosti shvatio vrednost ovakvih bioskopskih projekata. Počevši od avantura Džejms Bonda, brojnih holivudskih mjuzikala, italijanskog filma Stealing Beauty sa Džeremi Ajronsom, preko serije „Čuvari plaže“, do poznatih reklama za šampanjce, parfeme, Renault, Volkswagen, ovaj bend je antologijski.

Poznati trio će ovo beogradsko proleće ulepšati omiljenim kompilacijama kao i obradama starih hitova koji će nas podsetiti na neka lepša i možda mirnija vremena i uspomene. Hitovi poput Out of Sight, Jackie Cane, Vinegar & Salt i Unfinished Sympathy su samo od nekih koje ćemo imati prilike da čujemo na sceni Bitefartcafe-a.

Cene ulaznica se kreću u dve kategorije: od 1500 dinara (bliže bini) i 2000 dinara (dalje od bine). Već sada ih možete direktno kupiti putem zvaničnog sajta i na prodajnim mestima Tickets servisa širom Srbije.

Prema mišljenju mnogih, ovo je jedan od koncertnih spektakala godine. Na vama je da se prepustite uživanju jer je ovo jedinstvena prilika da čujete omiljene hitove jednog od najoriginalnijih muzičkih sastava.

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap