Hladno pivo - Barutana, 2. i 3. jun 2022 | Koncert
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Loading Događaji
2. jun / 3. jun

Hladno pivo


Dupli beogradski koncert zagrebačkog sastava ove koncertne sezone.


Hladno pivo ne propušta priliku da obraduje ovdašnje ljubitelje rokenrola. Posle obeležavanja dvadeset godina nakon njihovog prvog nastupa uživo u našoj prestonici, prošlog leta na Tašmajdanu, održaće dvostruki koncert u Barutani. Ubeđeni smo da će 2. i 3. juna još jednom očarati njihovu vernu publiku.

Grupa Hladno pivo postoji od 1987. godine, ali prvi album izdaju šest godina kasnije. Možda su i jedini sastav koji je nakon raspada nekadašnje zemlje uspeo da dostigne slavu i uspeh najvećih rok grupa tog vremena. Za to je zaslužan veliki broj hitova, ali i autentičnost njihovih tekstova. Društveno-političko angažovani stavovi u njihovim pesmama i javnim nastupima doprinele su njihovom kultnom statusu „na ovim prostorima“.

Prepoznatljivi frontmen Mile Kekin, gitarista Zoran Subošić, bubnjar Mladen Subošić, basista Krešimir Šokec, uz klavijaturistu Miljka Kiša imaće posebnu pratnju ovoga puta. Na Tašu će u nekoliko pesama gostovati gudački kvartet. Kekin ističe da jedva čeka taj trenutak, pošto će Hladnom pivu to biti prvi koncertni susret s klasičnim muzičarima. Što će našoj publici dati priliku da ih vidi u još jednom svetlu.

„Naročito me raduje što dolazimo opet u Beograd, posle nezaboravnog koncerta na Tašmajdanu. Ove dve svirke u Barutani će zahtevati klupski pristup, što znači da ne mislimo da sviramo samo najveće hitove, već možemo da šaramo po repertoaru, i pesmama koje nismo dugo izvodili u Beogradu“, poručio je Mile Kekin.

Česti nastupi na koncertima i festivalima u Srbiji, uz brojne hitove koje se svakodnevno pevaju na rok svirkama, kao što su ‘Pitala si me’, ‘Supermen’, ‘Nije sve tako sivo’, ‘Ne volim te’, ‘Pjevajte nešto ljubavno’, ‘Biološki sat’ i drugi, doneli su Hladnom pivu popularnost jednaku onoj koji imaju u svojem gradu.

Cena ulaznice za ovaj rok spektatkl u Barutani iznosi 1500 dinara. Hladno pivo u toplim noćima uvek prija, dođite na njihov koncert kako ne biste propustili taj užitak!

Prepoučujemo

24

maj

Prepoučujemo

12

maj

Prepoučujemo

23

februar

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap