Hipokratova deca | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Mladen Stevanović

Hipokratova deca


Domaće autore uvek podržavamo, pogotovo ako uz njihovo ime stoje talenat i nepresušna inspiracija.


Da li možete ovog momenta da se setite koja književna dela se bave ozbiljnim, a delimično cenzurisanim temama u Srbiji? Društvenim pojavama koje su istovremeno bolne, slamajuće i potresne? Koji, pre svega, domaći autor vam je krajnje otvoreno skrenuo pažnju na probleme koji su javna tajna, ali se o njima svesno ćuti?

Knjiga Hipokratova deca, nagrađivanog autora Mladena Stevanovića je roman koji je sve samo ne običan. I čini se da je opus ovog kruševačko-beogradskog pisca izuzetno kvalitetan, ali i otrežnjujuć. Zrelost sa kojom piše, sa dozom prirodnog humora i svojstvenosti da prikaže realno stanje stvari, su osobine koje se vezuju uz njegovo ime. Mladenova ljubav prema pedagogiji i radu sa mališanima, nije umanjila njegov talenat za pisanje.

Tematika knjige ‘Hipokratova deca’ je sama po sebi teška. Decenijama unazad slušamo polovične i netačne informacije o krađi beba u Srbiji, a činjenice šta se zaista desilo o tome su u većini slučajeva nepostojeće. Roman se, između ostalog, bavi i poznatim segmentima – korupciji, lažima, manipulacijama, ličnim i kolektivnim posrnućima koja nas teraju na pitanja o tome kakvi smo ljudi postali i zašto radimo to što svesno ili nesvesno radimo. Ukoliko se već niste upoznali sa stilom pisanja ovog srpskog autora koji je bez sumnje fantastičan, pored ove knjige, možete se upoznati i sa sadržajem njegovog prvenca Sudbine plešu tango, objavljenog 2017. godine.

Svoj primerak knjige ‘Hipokratova deca’ možete nabaviti po ceni od 699 dinara u svim Laguna knjižarama širom Srbije ili putem njihovog zvaničnog sajta (više informacija možete dobiti klikom na baner ispod teksta).

Zbog svoje neposrednosti u komunikaciji i srdačnog pristupa svakom čitaocu, Mladen Stevanović je među najpopularnijim autorima današnjice. Uvek je dostupan ako vam je potreban savet, sugestija ili mudrolija za uspešno savladavanje nekog gorućeg problema iz domena književnosti, etike, pedagogije i filozofije, a biti talentovan u toliko oblasti predstavlja čistu umetnost.

Javite nam utiske nakon čitanja ovih stranica. Uvereni smo da ćete dugo nakon nje biti inspirisani da razmišljate o temama o kojima nije baš toliko lako pričati.

 
Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap