Henry Rollins | MTS dvorana 2023 | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Good To See You

Henry Rollins


Da li ste spremni za jednu dozu Henrija Rolinsa?


Slobodno vreme nam je dato kao poklon da bismo u njemu uživali i popunili ga aktivnostima koje volimo. Jedna od takvih jesu i kulturne manifestacije, kao i specifični nastupi koji su umetnost za sebe. Već od kraja prošle godine uveliko se najavljuje nastup koji nam je svima zagolicao maštu jer iza njega stoji neobični Henry Rollins jedan čovek sa bezbroj karijera koji je za beogradsku publiku spremio iznenađenje i to 11. februara u svečanoj sali MTS dvorane.

Umetnički rečeno – on je “renesansni čovek“, a ukupno gledano – on je glumac, motivacioni govornik, scenarista, muzičar, komičar, voditelj i pesnik. Svima nama je poznat kao i “word artist“, odnosno kao frontmen bendova Rollins Band i Black Flag. Kada su kamere isključene, tada se nalazi na čudnim i dalekim lokacijama, poput Sibira, Severne Koreje, Irana i Južnog Sudana u želji da upije nova iskustva i kasnije ih prenese zainteresovanim fanovima.

Njegova biografija je impresivna, a nešto što ćemo posebno izdvojiti jeste njegovo angažovanje u takozvanim “emisijama koje govore“, a na temu su pop kulture, savremene književnosti, politike sa čestim digresijama i ličnim anegdotama. Takođe, Henri je autor više od 30 naslova, pogotovo što na tim stranicama dokumentuje svoja putovanja širom planete. Serije, fimovi i predstave su takođe delić njegovog životnog puta u čemu se više puta pokazao uspešnim, a nastupi u kojima strastveno iznosi svoje mišljenje začinjeno humorom ga čini jednim od omiljenih konceptualnih svetskih umetnika.

Jedna od zanimljivih činjenica je i ta da se karte rasprodaju velikom brzinom. Njihove cene se kreću u nekoliko kategorija i iznose 2800, 3500, 3900 i 4500 dinara. Dostupne su vam na blagajni MTS dvorane i na svim prodajnim mestima Tickets.rs servisa, kao i na njihovom zvaničnom sajtu preko kojeg možete imati detaljniji uvid u raspored željenih mesta. 

Šta mislite, po čemu ćete zaista pamtiti ovaj Henrijev nastup i šta je to što nestrpljivo očekujete da vidite i čujete 11. februara? Sigurni smo da će opravdati očekivanja, a do tada, uživajte u ovom neobičnom spektaklu.

 
Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap