Guitar Art Festival 2020 | 10 - 15. mart 2020. | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Rapsodija

Guitar Art Festival 2020


Guitar Art Festival 2020 se mora naći na vašoj kulturnoj mapi.


Godina 2020. najavljuje ne samo završetak jedne uspešne decenije, već i početak nove, obojene kulturnim događajima koji su po svom sadržaju kvalitetni i vredni slobodnog vremena i energije. Verujemo da tokom svakog meseca imate u manjoj ili većoj meri isplanirano šta biste želeli da posetite, vidite ili poslušate. Premijeru nove predstave, filma, otvaranje izložbe ili koncerte velikih, svetskih imena.

Kada je u pitanju 21. izdanje Guitar Art festivala koji će se održati u periodu od 10. do 15. marta na nekoliko lokacija u Beogradu, ne postoji sumnja da će po svom kvalitetu biti izvanredan. Štaviše, ove godine se očekuje rekordan broj posetilaca, kako domaćih, tako inostranih gostiju koji su željni dobrih nota i još boljeg društva. Srpska prestonica će tokom tih pet dana biti epicentar gitare i fantastične muzike, sa 13 najavljenih koncerata i prisustvom preko 130 najistaknutijih muzičara na lokalnom, ali i na svetskom nivou.

Kombank dvorana, Narodni muzej i Kolarčeva zadužbina su samo od nekih čuvenih svečanih prostora u sklopu kojih će brojni umetnici predstavljati svoj opus i tako preneti dobru energiju beogradskoj publici. Među velikim imenima, organizatori ističu i prisustvo kultne jugoslovenske grupe Ođila koja će svoj 30-godišnji jubilej proslaviti upravo u svečanoj sali Kombank dvorane. Pored standardnog programa, tokom festivala će se tradicionalno održavati i majstorske radionice, kao i takmičenja u solo gitari koja svake godine okupljaju veliki broj profesionalaca i amatera koje spaja ljubav prema ovom instrumentu.

Cene ulaznica za ‘Guitar Art Festival 2020’ se kreću u nekoliko kategorija i zavise od dana i izvođača kojeg ste izabrali da slušate. Iznose od 1900, 2200, 2600, 2800 i 3300 dinara. Rezervišite svoje karte na vreme, a uvek su vam dostupne posredstvom Tickets.rs servisa. Pogledajte celokupan program Guitar Art Festival 2020.

Da li će i ove godine ovaj muzički događaj ispuniti vaša očekivanja? Javite nam utiske jer verujemo da ćete novu prolećnu sezonu dočekati na najlepši mogući način.

 
Guitar Art Festival 2020 (gaf.rs)
Guitar Art Festival 2020 (gaf.rs)
Guitar Art Festival 2020 (gaf.rs)
Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap