Grudi | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Breasts

Grudi

Režija: Marija Perović


Pred nama je regionalno ostvarenje sa izuzetno važnom temom.


Film Grudi je nastao je iz istoimene mini serije koje su gledaoci u Srbiji imali priliku da gledaju u martu prethodne godine. Ova specifična drama snimljena je u zajedničkoj produkciji filmskih kuća iz Crne Gore, Srbije i Hrvatske. Priča prati doživljaje koji su se odigrali u tri dana, kao i epilog šest meseci kasnije.

Radnja filma ‘Grudi’ prati srednjoškolske drugove koji se ponovo okupljaju kako bi obeležili 25. godišnjicu mature. Tri drugarice će doći u Nikšić iz tri različite države, a tamo ih čeka školski drug koji je svakoj od njih nešto više. Njih vezuje i činjenica da sve tri imaju određeni problem sa grudima.

Dok odgovara na pitanje kako godine i udaljenost utiče na prijateljstvo, ovo ostvarenje ima i važnu misiju usmeravanja pažnje na borbu protiv raka dojke.

Crnogorska rediteljka Marija Perović je okupila zanimljivu glumačku postavu. Kvartet centralnih likova čine Vojin Ćetković, Dubravka Drakić, Nada Šargin Marija Škaričić. Prate ih Peđa Bjelac, Aleksandar Đurica, Branimir Popović, Jelena Đukić , posebnost ovom filmu daje bard ovdašnjeg glumišta Mira Banjac.

Fim ‘Grudi’ na bioskopski repertoar u našoj zemlji stiže 6. februara. Posetite omiljeni bioskop i podelite sa nama kakve utiske je ova drama ostavila na vas.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap