Goran Karan | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Glas juga

Goran Karan


Dalmatinski Vagabundo će i ove godine zaseniti beogradsku publiku svojim hitovima.


Svaki umetnik je po nečemu specifičan i jedinstven. Bilo da on maestralno glumi, lepo peva ili fantastično slika. Pogotovo ako ima glas koji je toliko upečatljiv, a istovremeno i nezaboravan. Goran Karan je dokaz za ovu prethodno utvrđenu teoriju. Čovek koji svojim pesmama miri, voli, zaboravlja i prašta. Svake godine beogradskoj publici pruža neverovatan gušt, a u prilog tome govore njegova nesmanjena popularnost i uticaj koji ima na novije generacije po pitanju muzičkih ukusa. U Kombank dvorani će ove jeseni, tačnije 6. novembra održati tradicionalan koncert posvećen poštovaocima njegovog stvaralaštva.

Goran Karan, jedan od najboljih muških vokala iz susedstva za sebe kaže da je nežni divljak koji svojim pesmama širi ljubav i dobru energiju. Svakako da njegovi hitovi govore u prilog tome. Veliki emotivac po prirodi uspeva da i do dana današnjeg svojoj publici ma gde god se ona nalazila pruži neverovatan muzički užitak. Ova splitsk lutalica (Vagabundo) će pokušati da sve svoje hitove (kojih je toliko mnogo) samo na svoj način predstavi prisutnima na koncertu. ‘Kad zaspu anđeli’, ‘Ostani’, ‘Lipa si Lipa’, ‘Gorko more’ su samo od nekih prepoznatljivih pesama koje će Goran izvesti te novembarske večeri.

O njegovoj celokupnoj karijeri dovoljno pokazuju i osvojena najeminentnija muzička priznanja poput najpoznatijeg hrvatskog: Porin za album Glas juga, izdatog 2018. godine. Kako je najavio, pored svog glasa, publici će pružiti i senzualne moderne plesove koji su u sinhronizaciji sa njegovim ljubavnim stihovima. Moja košulja je spot kojim je uveliko promovisao aktuelni album, a ne sumnjamo da će sve emocije preneti na najlepšem mogućem nivou.

Koncert Gorana Karana je zakazan za 20h, u najvećoj Sali 1, a cene ulaznica u zavisnosti od izabranih zona iznose 1600, 1900, 2300 i 2600 dinara. Možete ih nabaviti na blagajnama Kombank dvorane u Dečanskoj ulici broj 14 ili online putem (klikom na baner ispod).


Goran kaže da je par božji dar. A koga ćete vi povesti na ovaj muzički vremeplov?

Prepoučujemo

04

novembar

Prepoučujemo

09

oktobar

Prepoučujemo

04

decembar

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap