Glavni heroj (Free Guy) 2020 | Filmovi | Bioskopski Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Free Guy

Glavni heroj

Režija: Šon Livi


Rajan Rejnolds u novoj komičnoj roli.


Iako nas je 2020. godina na neki način usporila što se tiče realnog uživanja u brojnim segmentima, uključujući i umetnost, to ne znači da nas u drugoj polovini godine neće iznenaditi pravi bioskopski hitovi. Navikli smo na ekranizaciju brojnih stripova i knjiga čiji su junaci oživeli na velikim platnima širom sveta. U tom pravcu će se i nastaviti sa filmom Glavni heroj.

Naime, retki su oni glumci koji su kako u privatnom životu, a tako i na malim ekranima verodostojni i zapravo – prirodni. Tako je u slučaju sa beskrajno komičnim Rajanom Rejnoldsom (Ryan Reynolds) koji će se ovog puta pronaći u posebnoj ulozi – superheroja. I to ne bilo kakvog.

„Pomisliš li nekad da mora postojati nešto više? Više od čega? Od ovog što radimo svakodnevno. Od toga što pucaju na nas, gaze nas autom, uzimaju za taoce. Danas će biti drugačije.“

On je na prvi pogled jedan sasvim prosečan službenik u gradskoj banci. I može se zaključiti da mu to zanimanje prija. Međutim, isto tako primećuje da se u njegovom okruženju dešavaju prilično čudne stvari, a koje se kose sa normalnom svakodnevicom. Njegovo ime je Gaj (Guy), momak koji duboko u sebi priželjkuje da bude slobodan u svakom segmentu života. I tu slobodu dobija na prilično bizaran način.

Film ‘Glavni heroj’ je okarakterisan kao kombinacija akcije, komedije i naučne fantastike koja definitivno obećava sjajnu zabavu za sve generacije. Zaplet počinje onog trenutka kada shvata da je njegov život isceniran, odnosno da pripada jednoj brutalnoj video igrici. Tad mu se pruža prilika da je sam iscenira i bude ono što je uvek priželjkivao.

Pored Rejnoldsa, pojavljuje se i sjajna Džodi Komer, kao i novozelandski reditelj Taika Vaititi koji je svoj talenat dokazao osvajanjem ovogodišnjeg Oskara za najbolji adaptirani scenario.

Premijera filma ‘Glavni heroj’ u svetskim i domaćim bioskopima je zakazana za 12. avgust.

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap