Garavi sokak - Koncert 2023 | MTS dvorana | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Biće bolje ako budeš tu

Garavi sokak


Biće bolje ako budete tu.


Koncerti su omiljena kategorija velikom delu ljudi, te nam je izuzetno drago da najavimo muzičku poslasticu rezervisanu za kraj godine, tačnije – 14. decembar kada će grupa Garavi sokak u MTS dvorani održati svoj koncert, u dobro poznatom akustik maniru. Da li ste spremni?

‘Biće bolje ako budeš tu’ je naziv njihove turneje i ime jubilarnog desetog koncerta kojim će obradovati beogradsku publiku. Ukoliko ste već imali prilike da uživate u njihovim muzičkim sesijama, onda se sigurno možete prisetiti vesele i romantične atmosfere, i mira kojim ova grupa obasjava sve prisutne.

Najavili su, između ostalog, da će u decembru gledaoce i slušaoce obogatiti lampionima, a na sceni će se pored Baneta Krstića naći proširen sastav od 10 članova.

Grupa Garavi sokak je tokom 30 godina svog postojanja kreirala nemerljiv broj hitova, a jedan od najvećih je i Ko te ima, taj te nema, koja je nastala pre punih 20 godina. Ovu pesmu su kasnije izvodili i drugi izvođači, poput Branimira Džonija Štulića i Zvonka Bogdana, koji je snimio svoju posebnu verziju sa tamburašima.

Publika će imati prilike da se podseti brojnih pesama, kao što su: Skeledžija, Biće bolje ako budeš tu, Teci teci Dunave, Ponekad, Zrnce ljubavi, Kao ja što sam tebe voleo, Ja bih za tebe dao sve, Ti znaš, Da mogu da zaboravim i mnoge, podjednako kvalitetne hitove.

Cene ulaznica za koncert Garavog sokaka se kreću u nekoliko kategorija, u zavisnosti od toga da li ćete odabrati neku od pet raspoloživih zona: 1900, 2500 i 3100 dinara. Možete već sada izabrati željeno mesto odlaskom na sajt mts Dvorane, a karte možete kupiti na istom mestu ili na zvaničnom sajtu Tickets servisa.

Retka su dešavanja koja bude ovakvu nostalgiju, stoga vam preporučujemo da se do ovog muzičkog spektakla naoružate strpljenjem i ponavljanjem repertoara grupe koja svoj kvalitet održava na visokom nivou.

 

Prepoučujemo

18

jun

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

09

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap