Frenki i Džoni - predstava | Teatar na Brdu | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Terens Mek Neli

Frenki i Džoni

Režija: Tea Puharić


Priča o jednom sasvim običnom paru.


Posle koliko vremena jedno umetničko delo postaje klasik? I to u domenu savremene umetnosti? Ovo se često pitamo kada posle određenog vremenskog perioda jedna pozorišna predstava postane toliko zapažena i posećena. To je slučaj sa delom Frenki i Džoni koje možete pogledati svakog meseca u sklopu repertoara Teatra na Brdu.

 

„Frenki i Džoni je aktuelan i neophodan komad, jer se svi ponašamo kao da smo samim rođenjem toliko emotivno povređeni da bi do kraja života trebalo od nečeg da se branimo sopstvenim iluzijama iza svojih štitova nedodirljivosti, a to neminovno vodi ka praznini. Ovaj komad govori o skidanju oklopa i gardova. O dozvoljavanju mogućnosti da budemo voljeni. O dozvoljavanju mogućnosti da budemo povređeni. Svi tražimo ljubav, ali da li smo sposobni da volimo?“, rediteljka Tea Puharić

 

Glavne uloge od premijernog izvođenja 2016. godine pripale su Slobodi Mićalović i Igoru Đorđeviću i od tada su pobrali simpatije jer se svaki gledalac pronašao u njihovoj priči. Ovo je priča o sasvim jednostavnim ljudima koji žele da prevaziđu strah da bi došli do ljubavi. Uče zajedno i rastu zajedno. Ali, gde se tu uklapa i taj večiti strah od usamljenosti? I želje da negde, nekada i nekome pripadamo? Da li će ovaj tandem to zaista i otkriti? 

Cene ulaznica za predstavu ‘Frenki i Džoni’ se kreću u nekoliko kategorija u zavisnosti od toga da li želite da uživate u njoj sa balkona ili partera, a iznose 800, 1000 i 1200 dinara. Već sada kroz par klikova možete izabrati svoja sedišta preko zvaničnog sajta pozorišta Teatar na Brdu ili svratiti direktno do blagajne u Turgenjevljevoj 5 na Banovom brdu.

Koliko vremena mora da protekne i šta bi trebalo da se desi da bismo konačno shvatili da smo vredni ljubavi i poštovanja? Sigurni smo da će vam ova predstava otvoriti oči i navesti vas na drugačija razmišljanja o muško-ženskim odnosima.

 
Frenki i Džoni (teatarnabrdu.rs)
Frenki i Džoni (teatarnabrdu.rs)
Frenki i Džoni (teatarnabrdu.rs)
Frenki i Džoni (teatarnabrdu.rs)
Frenki i Džoni (teatarnabrdu.rs)
Frenki i Džoni (teatarnabrdu.rs)
Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap