Forest Gamp - Knjiga | Vinston Grum - Forrest Gump
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Vinston Grum

Forest Gamp


Roman prema kojem je snimljen jedan od najboljih filmova je konačno pred vama!


Zaista su retka filmska i književna ostvarenja koja uspeju da nam osvoje srce na prvo čitanje ili gledanje. Forest Gamp je, s pravom možemo reći jedan od najlepših filmova svetske kinematografije. Snimljen je i prikazan davne 1994. godine, a nakon toga je pokupio čak šest Oskara i više od 100 drugih renomiranih priznanja i nagrada. Delo je prepuno inspirativnih citata, koji se rado koriste u svakodnevnoj komunikaciji, a lepa vest je ta da je izdavačka kuća Laguna nedavno objavila istoimenu knjigu, američkog književnika Vinstona Gruma.

 

„Ne znam da li svako od nas ima ucrtanu sudbinu ili samo lebdimo u vazduhu pa šta nas snađe. Ja mislim da je oboje.“ – Forest Gamp

 

Forest Gamp kao kulturološki fenomen će uvek biti aktuelan. Forest ima najveće i najhrabrije srce na planeti. Plemenitost kojom odiše i želja za životom prevazilaze sve nesreće sa kojima se od malih nogu suočavao. Rečenicom: ,,Ja nisam pametan čovek. Ali znam šta je ljubavʻʻ je objasnio suštinu svog bića.

Odmah na početku će vas uvući u priču, običnom sedeljkom na autobuskoj stanici na kojoj se smenjuju slušaoci omađijani njegovom energijom i dušom deteta. Kroz knjigu ćete se detaljnije upoznati sa Forestovim razmišljanjima i imati uvid zbog čega je želeo da bude najbolja verzija sebe, a to je postizao kroz stvari koje su ga činile srećnim. On je neobičan čovek, sa možda običnim životom, ali vekim srcem.

Knjigu ‘Forest Gamp’ morate imati u svojoj privatnoj biblioteci. Već sada ga možete nabaviti u svim Laguna i Delfi knjižarama širom Srbije, kao i na njihovim zvaničnim sajtovima po ceni od 699 dinara.

Prema Forestu Gampu jedan život treba da se posmatra kao kutija bombonjere jer nikada ne znamo kakav nas ukus očekuje. Da li se slažete sa ovom tezom? Uvereni smo da neka od njegovih pravila i vi sami primenjujete u svom životu. Uživajte u čitanju!

 
Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap