EXIT 2020 | EXIT Festival 2.0 | Festivali | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
EXIT Festival 2.0

EXIT 2020

OTKAZANO


EXIT 2020 – Najbolji evropski festival ove godine u drugačijem izdanju.


Dobrih stvari se treba uvek držati, pogotovo ukoliko je reč o umetnosti. Prevashodno – muzičkoj. Navikli smo da iz godine u godinu određene datume u kalendaru rezervišemo samo za najbolje događaje. Zato u jeku letnje sezone naše slobodno vreme posvećujemo EXIT festivalu. Tradicionalni odlazak na Dance stage u Novi Sad, morsko druženje uz Sea Dance ili posećivanje najnovijeg No Sleep festivala su neki od načina da osetite čari po mnogim kriterijumima najboljem ne samo evropskom, već i svetskom festivalu.

Ove godine, novosadska manifestacija EXIT 2020 će trajati od 13. do 16. avgusta i već su najavljena značajna imena svetske muzičke scene. S obzirom na to da nas je novonastala situacija primorala da se okrenemo ka kolektivnoj bezbednosti i očuvanju zdravlja, organizatori su prateći svoj već potvrđeni status društveno-odgovornog entiteta odlučili da urade humanu stvar.

Naime, sve svoje resurse su usmerili ka regionalnoj kampanji ‘Super Komša’. Kampanja poziva na volonterizam u svim lokalnim zajednicama, a ujedno olakšava život brojnim našim sugrađanima. Istovremeno, pokrenut je i EXIT TV program koji je milionima ljubitelja ovog festivala olakšao boravak kod kuće. U sklopu programa prikazivani su neki od brojnih i omiljenih nastupa na Petrovaradinu.

 

EXIT 2020 – lista izvođača i ulaznice

 

Postojeća lista izvođača dopunjena je velikim imenima. Američki reper Sheck Wes, indi-rok bend Metronomy, ikona panka Marki Ramoun, Agnostic Front, norveški kvartet Shining, američki bend Death Before Dishonor i londonski sastav Guitar Gangster. Zvezde jubilarnog EXITA će i dalje biti Dejvid Geta, Fatboy Slim, Boris Brejča, Džejms Artur i ostali.

Cene karata se kao za svaku godinu kreću u nekoliko kategorija. I dalje je u prodaji orgraničen kontigent kompleta EXIT karata po ceni od 6.490,00 dinara, a cene VIP ulaznica, kao i karte za festivalski kamp su dostupne svima. Ulaznice se mogu nabaviti preko zvanične internet stranice, kao i putem servisa Gigs Tix. Takođe, u prodaji su i  takozvani turistički paketi koji pored ulaznica obuhvataju smeštaj i prevoz. Oni su dostupni putem zvanične turističke organizacije festivala EXIT Trip.

Da li ste spremni da i ovo leto obojite bojama omiljenog letnjeg festivala? EXIT 2020 vas čeka ovog avgusta, čijem nastupu se najviše radujete?

 

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap